Nejprodávanější tituly - červen 2019
naučná, odborná a učebnice

Obchod s neštěstím - 11%
(1x)

Třináct exekutorských příběhů sepsal Jiří Tůma na základě svých bohatých praktických zkušeností v této oblasti. Historky jsou často drsné a odhalují, kam až se může člověk vlastní vinou, neznalostí zákonů či nešťastnou náhodou dostat.

naučná, odborná a učebnice

Obchod s neštěstím

206 Kč
183 Kč
Onkologie v klinické praxi - 11%
Monografie si klade za cíl informovat odbornou veřejnost o nejnovějších teoretických i klinických poznatcích v překotně se rozvíjejícím oboru klinické onkologie. V tomto vydání byla zásadním způsobem přepracována a rozšířena preklinická část knihy.
naučná, odborná a učebnice

Onkologie v klinické praxi

801 Kč
712 Kč
Otázka cti - Letci RAF za druhé světové války - 11%
Kniha Otázka cti, s podtitulem Zapomenutí hrdinové druhé světové války, strhujícím způsobem předkládá úchvatný a dobrodružný příběh polských pilotů za druhé světové války.
naučná, odborná a učebnice

Otázka cti - Letci RAF za druhé světové války

449 Kč
399 Kč
Otázky soudobé psychoanalýzy
Psychoanalýza je tradičně chápána jako způsob léčby psychických poruch „na kanapi“. Takové pojetí je však neúměrně zúžené a nepřesné. Psychoanalýzu můžeme chápat spíše jako způsob myšlení, jako přístup k chápání lidské existence....
naučná, odborná a učebnice

Otázky soudobé psychoanalýzy

89 Kč
Panama - stručná historie států - 11%
Náš přední amerikanista líčí dějiny území Panamy od jejích počátků, přes španělské panství až k samostatnosti území, které bylo vyvoláno výstavbou známého průplavu.
naučná, odborná a učebnice

Panama - stručná historie států

153 Kč
136 Kč
Pandořina skříňka - 11%
Americká psycholožka Lauren Slater nás ve své knize na pomezí odborného a beletristického textu seznamuje se zásadními psychologickými experimenty 20. století. Snaží se vystihnout osobnost jednotlivých badatelů.
naučná, odborná a učebnice

Pandořina skříňka

350 Kč
311 Kč
Podstata filozofie a kultury - 20%
Smyslem knihy je přispět k nahlédnutí do podstaty, vnitřní složitosti a vzájemného propojení vybraných podstatných filozofických disciplín (oborů, odvětví, oblastí, složek), směrů, paradigmat, jednotlivých postojů a pozic filozofie jako celku.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Podstata filozofie a kultury

99 Kč
79 Kč
Podvojné účetnictví 2019 - 20%
Pro všechny, kteří mají zájem dobře se naučit podvojně účtovat, je zde tato kniha! Zaměřuje se na nejčastější účetní operace, které nastávají v praxi podnikatele.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Podvojné účetnictví 2019

203 Kč
162 Kč
Programy Masarykových politických stran - 11%
Předkládaný svazek Spisů T. G. Masaryka je vzhledem k ostatním dosud vydaným svazkům nestandardní, neboť obsahuje kromě Masarykových textů také texty jiných autorů.
naučná, odborná a učebnice

Programy Masarykových politických stran

468 Kč
416 Kč
Protestant 2019/06 - 18%
Číslo otevírá rozhovor s Petrou Kolínskou o probouzejících se reakcích zdejší společnosti na klimatickou krizi. Několik textů se vrací k aktivitám Milionu chvilek na venkově i v Praze.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Protestant 2019/06

22 Kč
18 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>