Nejprodávanější e-knihy - červenec 2019
ostatní

Dopisy lásky - 20%
Legendární svazek dopisů, v nichž je zakódována celá autorčina duše. Ta z nich vychází jako bytost nadmíru citlivá a statečná. Dopisy byly vybrány tak, „aby ze všech listů zaznívala horoucí nota lidské lásky.
ostatní
Ukázky

Dopisy lásky

159 Kč
127 Kč
Jak jednat se stavebním úřadem - 20%
Jednotlivé kapitoly této publikace vás zasvětí do tajů stavebního zákona, a to v rozsahu potřebném pro výstavbu běžného rodinného domu. Poradí, co si připravit, co nezapomenout a nad čím se zamyslet, než se vydáte na stavební úřad.
ostatní
Ukázky

Jak jednat se stavebním úřadem

127 Kč
102 Kč
Jaroslav Juhan - Život bez brzd - 20%
Jaroslav Juhan (1921) patří k nejúspěšnějším československým automobilovým závodníkům v celé historii našeho motoristického sportu, stal se světoběžníkem a mimořádnou osobností v automobilovém oboru.
ostatní
Ukázky

Jaroslav Juhan - Život bez brzd

271 Kč
217 Kč
Kamenné zídky v zahradách - 20%
V této knize je uvedeno, jak lze i s jednoduchými nástroji a s nízkou spotřebou materiálu vytvořit z estetického hlediska velice pohlednou a trvanlivou suchou zídku.
ostatní
Ukázky

Kamenné zídky v zahradách

186 Kč
149 Kč
Rodinný dům ze všech stran - 20%
(1x)
Autor přináší populární formou základní informace o výstavbě rodinného domu, přitom čtenáře nezahlcuje čísly a paragrafy. Celkovou čtivost podpoří i barevné žánrové ilustrace a fotografie cca 15 - 25 zdařilých rodinných domů soudobé produkce.
ostatní
Ukázky

Rodinný dům ze všech stran

297 Kč
238 Kč
Skládání čajových sáčků - 20%
Skládání čajových obalů neboli Tea Bag Folding je technika velmi podobná origami. Stačí několik odložených papírových sáčků od čajů či jiné rozmanité čtverečky papírů a vytvoříte nádherné ozdoby na blahopřání, dárky či k výrobě dalších drobností.
ostatní
Ukázky

Skládání čajových sáčků

157 Kč
126 Kč
Hrady Čech a Moravy - 20%
Publikace renomovaných autorů přináší zcela ojedinělý, nový a zajímavý pohled na české památky. Autoři se zaměřili na geologické podmínky vzniku hradů, zámků, tvrzí, klášterů a podobných staveb.
ostatní
Ukázky

Hrady Čech a Moravy

424 Kč
339 Kč
Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny - 20%
Odvodňovací systémy byly a stále jsou nejdůležitější součástí každé stavby. S anglickými dvorky se setkáváme už u historických staveb a pořád jsou výborným opatřením proti vnikání vody do zdiva.
ostatní
Ukázky

Odvodnění domu - anglické dvorky, drenáže, vzduchové dutiny

135 Kč
108 Kč
Pergoly a přístřešky - 20%
(1x)
Pergola je nejobvyklejší malou zahradní stavbou. Slouží jako opora pro růst popínavých rostlin nebo vymezuje zahradní zákoutí určené k příjemnému posezení s rodinou či přáteli, případně ji lze využít jako přístřešek pro auto.
ostatní
Ukázky

Pergoly a přístřešky

135 Kč
108 Kč
Strečink - 20%
Naučte se spolu s námi základní strečinková cvičení, která jsou nutná před a po každé sportovní aktivitě. Renomovaný český autor, MUDr. Kamil Ramík, rehabilitační a sportovní lékař, vám přináší komplexní protažení všech svalových skupin.
ostatní
Ukázky

Strečink

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 138 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 > >>