Nejprodávanější tituly - červenec 2019
ostatní

Krev není voda
Písničky z divadelního představení pro děti Krev není voda. Autory devíti písní, které zní živě i na jevišti jsou Ondřej Galuška (Eggnoise, Playground English, Odd Gift) a Milan Cais (Tata Bojs).
ostatní

Krev není voda

269 Kč
At Home
Iva Bittová & Čikori natočili zcela nové písně na album At Home. Devět autorských skladeb skvělým způsobem navazuje na legedární Bílé Inferno a to nejen obsazením či poetikou, ale i svou písňovou formou a celkovým zvukem nahrávky.
ostatní

At Home

314 Kč
We Got Love - live
Kapela Kelly Family přichází s deskou We got love natočenou živě ve Westfalenhalle v Dortmundu.
ostatní

We Got Love - live

494 Kč
Bittová & Fajt
Reedice alba, které odstartovalo hvězdnou hudební karieru Ivy Bittové a stalo se přímo kultovní záležitostí. Spojení unikátního alternativně-rockového stylu bubeníka Pavla Fajta a tajemných houslí a expresivního zpěvu Ivy Bittové.
ostatní

Bittová & Fajt

224 Kč
20 letů / Puding - Live at Archa
Své 20. narozeniny oslavila světoznámá kapela původem z Teplic Už jsme doma nejen velkým koncertem v pražském Divadle Archa, ale také vydáním live CD z tohoto koncertu.
ostatní

20 letů / Puding - Live at Archa

269 Kč
Elida
Za podpory Carnegie Hall napsala Iva Bittová, první žena tuzemské alternativní scény, pro soubor Bang on a Can All-Stars hudební projekt s názvem Elida. Táhlé linie piana se prolínají se smyčci, zatímco improvizace klarinetu se setkává s hlukem elektrické kytary. Hudba je zároveň promyšlená a přímá, ostrá i nostalgická, mísící klasickou hudbu východní Evropy a lidové tradice. Netradiční spojení zpěvu Ivy Bittové a klavíru pak vytváří inspirující melodie.
ostatní

Elida

314 Kč