Nejprodávanější audioknihy ke stažení - červenec 2019

Bylo nás pět
Slavný humoristický román v neméně slavné, nyní kompletní, zvukové podobě vypráví František Filipovský.
Ukázky

Bylo nás pět

269 Kč
Cesta Steva Jobse
Kniha přináší živé příklady náročných úkolů a vítězství Jobsova leadershipu od zavedení převratných produktů jako Apple II a Macintosh přes období, kdy Jobs překvapivě upadl v nemilost, po jeho návrat ke kormidlu Applu, zapojení do Pixaru a vývoje iPodu.
Ukázky

Cesta Steva Jobse

249 Kč
Čtyřlístek v pohádce
Audio CD, na kterém najdete dva příběhy slavné komiksové čtveřice v podání Tomáše Hanáka, Milana Šteindlera, Davida Novotného a Magdaleny Reifové. Příběhy doprovází veselé písničky, v nichž se všichni představitelé komiksových postaviček zvláště vyřádí.
Ukázky

Čtyřlístek v pohádce

189 Kč
Darda
(2x)
Životní role Barbory Hrzánové ve volném pokračování bestsellerů Hrdý Budžes a Oněgin byl Rusák.
Ukázky

Darda

339 Kč
Dobře utajené housle
Knihu Dobře utajené housle napsal Miroslav Horníček v roce 1967 a načetl o čtyři roky později. Pro psaný i mluvený projev autora a interpreta v jedné osobě je typický, příznačný a propojující kultivovaný a ironický humor.
Ukázky

Dobře utajené housle

139 Kč
Inner Game pro manažery
Úspěšný americký poradce se v audioknize zabývá uplatněním jedinečné metody zvyšování výkonnosti - Inner Game - v pracovním prostředí.
Ukázky

Inner Game pro manažery

468 Kč
Lidský hlas
(1x)
Lidský hlas - jedno z neslavnějších děl světového divadla. Text francouzského velikána, básníka, malíře, filmaře a vizionáře Jeana Cocteaua, ve kterém se na jevištích představila řada velkých hereček. Na této audioknize účinkuje Jaroslava Adamová.
Ukázky

Lidský hlas

69 Kč
Mach a Šebestová na cestách
Trojice tvůrců Macourek, Born, Nárožný se opět sešla u dalších příběhů žáků 3.B. Tentokrát se Mach se Šebestovou, psem Jonatánem a kouzelným sluchátkem dostanou do nejvzdálenějších míst na zeměkouli.
Ukázky

Mach a Šebestová na cestách

99 Kč
Myslete na velké cíle
Autoři v audioknize odhalují tajemství jak myslet ve velkém, jednat podle toho a dosáhnout jedinečného úspěchu.
Ukázky

Myslete na velké cíle

468 Kč
Nahá pravda
(9x)
Autoři kacířsky tvrdí, že jsme se stali obětí fikce: Zadlužení světa a neustálá honba za růstem jsou časovanou bombou, která hrozí již brzy vybuchnout. Podrobují zdrcující kritice naše politiky, kteří z nás sami záměrně dělají poslušné ovce.
Ukázky

Nahá pravda

270 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 271 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 .. 28 > >>