Nejprodávanější e-knihy - červenec 2019
osobnosti a osudy

Všechno dopadne jinak - 20%
(2x)
Kniha rozhovorů s novinářkou Libuší Koubskou.
osobnosti a osudy
Ukázky

Všechno dopadne jinak

189 Kč
151 Kč
Knížecí život - 20%
(3x)
Po více než dvaceti letech vychází zrevidovaný a rozšířený rozhovor Karla Hvížďaly s knížetem Karlem Schwarzenbergem. Ten vzpomíná na svoje předky či přátele, charakterizuje roli současné šlechty či se zaobírá aktuální politickou i společenskou scénou.
osobnosti a osudy
Ukázky

Knížecí život

179 Kč
143 Kč
Pravomil Raichl - 20%
Pravomil Raichl se na začátku 2. světové války, při pokusu o překročení hranice Sovětského svazu, dostal do Gulagu, pak jako československý voják bojoval a došel z Buzuluku až do Československa.
osobnosti a osudy
Ukázky

Pravomil Raichl

199 Kč
159 Kč
Naděje umírá poslední - 20%
Autorka píše o svých prožitcích ve vyhlazovacích táborech, popisuje také svůj boj o život ve varšavském ghettu. Její popis je natolik autentický, jako byste poslouchali vyprávění blízké osoby. Ukazuje život prostých lidí a pravou tvář války.
osobnosti a osudy
Ukázky

Naděje umírá poslední

179 Kč
143 Kč
Tantrická Kálí - 20%
V Tantrické Kálí autor představuje mytologii, praktiky a rituály uctívání Kálí v tantrické tradici Kaula v rámci kašmírského šivaismu. Odhaluje praktiky Vamačáry (Vamachara) běžně známé jako Cesta levé ruky, ale přesněji přeloženo jako Cesta Šakti.
osobnosti a osudy
Ukázky

Tantrická Kálí

150 Kč
120 Kč
Éra nevinnosti - 20%
Naše země po listopadu 1989 prožila dynamický vývoj, který radikálně změnil její tvář. Kniha Éra nevinnosti. Česká politika 1989-1997 nabízí ucelené zachycení této zajímavé doby, jejíž někteří aktéři mnohdy utvářejí i dnešek.
osobnosti a osudy
Ukázky

Éra nevinnosti

99 Kč
79 Kč
Physical and personality traits of Charles IV Holy Roman Emperor and King of Bohemia - 20%
The results of the research by Professor Vlček have been repeatedly published, but until now we have had no representative publication in English.
osobnosti a osudy
Ukázky

Physical and personality traits of Charles IV Holy Roman Emperor and King of Bohemia

100 Kč
80 Kč
Případ Pavlína - 20%
(4x)

Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové můžeme nalézt v různých mediálních zdrojích zhruba od doby, kdy budoucí světové hvězdě bylo šest let. Dnes poprvé její příběh vychází v románovém zpracování.

osobnosti a osudy
Ukázky

Případ Pavlína

144 Kč
115 Kč
Doba zkoušek a naděje - 20%
(3x)
Válečný deník katolického děkana Františka Wonky zachycuje život v západočeském městě Manětíně nedaleko Plzně, na hranicích protektorátu, v letech 1938 – 1945.
osobnosti a osudy
Ukázky

Doba zkoušek a naděje

119 Kč
95 Kč
Dobrodružství jménem Orient - 20%
(1x)

Tři mimořádné životy, tři dramatické osudy, tři dodnes platné vzkazy.  Osudy saského romanopisce, českého orientalisty a britského hrdiny vzpoury v Arábii spojila Velká válka v letech 1914-1918. Vítejte u společné biografie tří zajímavých postav éry „belle époque“, Karla Maye, Aloise Musila a T.E. Lawrence.

osobnosti a osudy
Ukázky

Dobrodružství jménem Orient

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 65 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>