Nejprodávanější Kniha - červenec 2019
zdraví a výchova dětí

Před úsvitem, po ránu /2.vydání/ - 11%
Druhé vydání zahrnuje deset esejí o vývoji lidského mozku před narozením, v kojeneckém, batolecím, předškolním a školním věku včetně dospívání.
zdraví a výchova dětí

Před úsvitem, po ránu /2.vydání/

234 Kč
208 Kč
Něžná náruč rodičů - 14%
(6x)
Tato publikace je určena všem, kteří chtějí porozumět nejmenším dětem a nabídnout jim kvalitní péči. Vzhledem k tomu, že největší vliv na rozvoj dítěte v nejranějším věku mají rodiče, je kniha věnována zejména jim.
zdraví a výchova dětí

Něžná náruč rodičů

464 Kč
399 Kč
Bezpodmínečné rodičovství - 11%
Průkopnický přístup k výchově dětí od celonárodně uznávaného pedagoga Alfieho Kohna, který rodičům nabízí „hodnotné výchovné postupy přispívající k tomu, aby z dětí vyrostli vnímaví a zodpovědní lidé“.
zdraví a výchova dětí

Bezpodmínečné rodičovství

267 Kč
238 Kč
Aspergerka - 11%
Když se řekne Aspergerův syndrom, všichni si představí Sheldona z Teorie velkého třesku. Málokdo si uvědomí, že tahle porucha autistického spektra potká i holky. Jaké to je být jiná, jak zvládat své specifické zájmy a jak se poprat s poruchami nálad?
zdraví a výchova dětí

Aspergerka

323 Kč
287 Kč
Kontaktní rodičovství - 11%
Kontaktní rodičovství je výchovná metoda, která navrací děti do náručí rodičů, pomáhá maminkám najít cestu k vlastnímu mateřství a zvládnout s otevřenou myslí dnešní přetechnizovaný svět monitorů dechu, chůviček a počítání hodin mezi kojením.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Kontaktní rodičovství

268 Kč
238 Kč
Nadané dítě - 11%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
zdraví a výchova dětí

Nadané dítě

287 Kč
255 Kč
Pracovní sešit Čísla 1 - 30 - 11%
Tento sešit je pro vaše dítě úvodem do čtení a psaní čísel od 1 do 30. Pokud již vaše dítě umí psát čísla do 10, sešit staví na těchto vybudovaných základech.
zdraví a výchova dětí

Pracovní sešit Čísla 1 - 30

161 Kč
143 Kč
Život s vysokou inteligencí - 11%
Vysoká inteligence nemusí znamenat jen úspěch a skvělý život. Velmi chytří lidé bývají naopak často nepochopení, cítí se osaměle, trpí nedostatkem sebedůvěry a až přílišnou citlivostí a zranitelností.
zdraví a výchova dětí

Život s vysokou inteligencí

296 Kč
263 Kč
Moderní didaktika - 11%
Tato publikace neopakuje teoretické výčty definic předchozích autorů, ale čtivou formou ukazuje cestu k efektivnímu praktickému vyučování. Výukové metody a aktivity jsou vybrány a popsány tak, aby byly použitelné pro všestranné použití.
zdraví a výchova dětí

Moderní didaktika

719 Kč
639 Kč
Dítě s ADHD a ADD doma i ve škole - 11%
Jednou z cest je dovést děti s ADHD a ADD k tomu, aby se naučily samy si zorganizovat své věci i to, co dělají. Podle autorky na děti s ADHD a ADD platí zábava spojená a individuálním přístupem, pravidly, jednoduchostí a plánováním času.
zdraví a výchova dětí

Dítě s ADHD a ADD doma i ve škole

197 Kč
175 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 133 položek
<< < 1 2 3 4 .. 14 > >>