Nejprodávanější e-knihy - červenec 2019
světová

Ve stínu Hvozdu
(3x)
Agnieszka miluje své domovské údolí, klidnou vesnici, lesy a průzračnou řeku. Ale na hranici stojí zlověstný Hvozd plný zlomyslné moci, jehož stín tíživě padá na její život.
světová
Ukázky

Ve stínu Hvozdu

249 Kč
Mussoliniho holič
(1x)
Historie není jen soubor notoricky známých příběhů významných osobností. Ve skutečnosti se doslova hemží zapomenutými a neopěvovanými postavami, jejichž někdy plánované, někdy neúmyslné skutky měly dalekosáhlé následky.
světová
Ukázky

Mussoliniho holič

189 Kč
Geniální přítelkyně 3 - Příběh těch, co odcházejí, a těch, kteří zůstanou
(15x)
Po zlatých šedesátých letech přišla jako drsné procitnutí ze snu „olověná“ léta sedmdesátá, kdy se v Itálii přihlásí o slovo pravicový i levicový extremismus.
světová
Ukázky

Geniální přítelkyně 3 - Příběh těch, co odcházejí, a těch, kteří zůstanou

214 Kč
Dny opuštění
(8x)
Román, jehož hlavní hrdinkou je překladatelka Olga, se odehrává v Turíně, kde Olga žije v malém bytě s manželem Mariem, dvěma dětmi a psem. Děj začíná v okamžiku, kdy manžel, zdánlivě bezdůvodně, od rodiny odchází.
světová
Ukázky

Dny opuštění

149 Kč
Vybledlá krajina s kopci
(5x)
Kazuo Ishiguro noblesně, nevtíravě, a přece nesmlouvavě vykresluje zdánlivě prospěšnou, ba důstojnou uměřenost japonské a britské povahy a zjišťuje, že je jejím nositelům spíše na škodu, protože ve skutečnosti odtažitého člověka i jeho okolí drtí.
světová
Ukázky

Vybledlá krajina s kopci

169 Kč
Kaštánek
(7x)
Jednoho sychravého podzimního dne najde policie na předměstí Kodaně tělo mladé ženy. Někdo ji brutálně zavraždil a uřízl jednu ruku. Nad obětí visí panáček z kaštanů.
světová
Ukázky

Kaštánek

339 Kč
O osudovém vlivu Davida Bowieho na holky
(2x)
Paul je ne právě obyčejným členem ne právě obvyklé rodiny – rodiny legrační a něžné, rodiny mile rozklížené, sestávající z něho a dvou excentrických matek – a ta biologická opravdu nemá ráda heterosexuály.
světová
Ukázky

O osudovém vlivu Davida Bowieho na holky

194 Kč
Hra o trůny
(3x)
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
světová
Ukázky

Hra o trůny

388 Kč
Severská mytologie
(12x)
Severské mýty převyprávěné populárním spisovatelem fantasy Neilem Gaimanem.
světová
Ukázky

Severská mytologie

198 Kč
Clona
(2x)

Holger Munch a Mia Krügerová – skvělý tým vyšetřovatelů je zpět! V horském jezeře je nalezena zavražděná baletka. Opodál stojí prázdný fotoaparát, v jehož čočce je vyryté číslo. O pár dní později najde recepční pochybného hotýlku v jednom z pokojů mrtvého saxofonistu. Stopy ukazují na stejného pachatele, který zanechává policii podivné vzkazy.

Pod pseudonymem Samuel Bjork se skrývá úspěšný norský spisovatel, dramatik, zpěvák a textař Frode Sander Oien (* 1969). Svou první divadelní hru napsal v jedenadvaceti letech, od té doby vedle dalších her vydal dva vysoce hodnocené romány: Pepsi Love (2001) a Speed k snídani (2009), natočil šest hudebních alb, věnuje se také výtvarnému umění a překládá Shakespeara. Jeho první detektivka V lese visí anděl (2013, č. 2015) se hned po vydání stala hitem v celé Skandinávii. Následně tento vrstevnatý a propracovaný detektivní román, v němž uvádí na scénu dvojici detektivů Holgera Muncha a Miu Krügerovou, vyvolal obrovskou vlnu mezinárodního zájmu a již byl přeložen do více než třiceti jazyků. Druhý detektivní případ, který Holger s Miou vyšetřují v románu Sova (2015, č. 2016), se vyznačuje právě tak promyšlenou a napínavou zápletkou, ale navíc odhalí mnohé z osobního života obou hlavních hrdinů. Ve třetí knize s názvem Clona (2018, č. 2019) se osobní záležitosti vyšetřovatelů proplétají s případy více, než by si kterýkoli z nich přál…

světová
Ukázky

Clona

299 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 375 položek
<< < 1 2 3 4 .. 38 > >>