Nejprodávanější tituly - červenec 2019
umění

Jak rozumět populární kultuře - 11%
Českým překladem chceme nabídnout knihu, která již zřejmě zůstane klíčovým dílem, jež otevřelo cestu populární a masové kultuře z nočních stolečků na studentských kolejích do univerzitních učeben a pracoven.
umění
Ukázky

Jak rozumět populární kultuře

288 Kč
256 Kč
Korespondence I
(1x)
První svazek korespondence zahrnuje období let 1945–1962. Třísvazkový projekt korespondence V+W, uložené v Gotliebově archivu v Bostonu, vydává pro velký zájem čtenářů nakladatelství Akropolis znovu.
umění

Korespondence I

225 Kč
Srdce zlomený - 11%
(2x)

Historky z alternativního undergroundu. "Když srdce zdobí smuteční páska, je čas na posledního práska. Láska je zapeklitá věc." Muzikant Ondřej Hejma se ve své nové knize vzpomínek vrací do roku 2013 a sleduje vývoj událostí v kultuře, politice, rodině i v oblasti srdce.

umění

Srdce zlomený

242 Kč
215 Kč
Praha Václava Havla - 11%

Kniha Praha Václava Havla. Průvodce po stavbách spojených s životem dramatika, disidenta a prezidenta přibližuje stavby naší metropole, které jsou spojeny s osudy této mimořádné osobnosti.

umění

Praha Václava Havla

296 Kč
263 Kč
Doors: Brány vyhozené z pantů - 11%
Bývalí členové legendárních Doors se na stará kolena rozhádali. A to tak, že roztržku mezi nimi musel řešit soud. Samozřejmě, že šlo o peníze, ale nejen o ně, významnou roli v jejich sporu hrály zejména práva na používání jména původního jména kapely
umění

Doors: Brány vyhozené z pantů

295 Kč
262 Kč
Povolání režisér - 10%
(3x)
Rozhovor, který v létě roku 2012 vedl Bohdan Sláma s Milošem Formanem, se dotýká podstaty práce režiséra a scenáristy.
umění

Povolání režisér

87 Kč
78 Kč
Ladislav Zívr
(2x)
Kniha přináší jedinečný soubor barevných snímků Zívrových plastik z veřejných i soukromých sbírek a neopomíjií ani nedochované práce. Kapitoly o jednotlivých tvůrčích údobích jsou oživeny množstvím citací z dosud nezveřejněných umělcových deníků.
umění
Ukázky

Ladislav Zívr

1 530 Kč
Rytmus, tvorba, divadlo - I. díl - 11%
První díl trilogie věnované rytmu, reflexi rytmu v tvorbě, v umění a zejména v divadle, rytmu jako významnému fenoménu určujícího život člověka. Profesor Nuska, náš současný originální filosof, estetik, historik umění a kultury.
umění

Rytmus, tvorba, divadlo - I. díl

179 Kč
159 Kč
Klasický Spejbl a Hurvínek Josefa Skupy 1 - 5 - 20%
(1x)
Proslulé postavičky Spejbl a Hurvínek, jejichž autorem je Josef Skupa ožívají na této audioknize.
umění
Ukázky

Klasický Spejbl a Hurvínek Josefa Skupy 1 - 5

339 Kč
271 Kč
Nenech se zas oblbnout - 11%
(1x)
Kniha rozhovorů s předními představiteli amerického hard core punku nejen o hudbě, ale především o jejich názorech, o jejich postoji ke společnosti, pohledu na politiku, na Spojené státy, i na samotné punkové hnutí.
umění

Nenech se zas oblbnout

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 221 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 23 > >>