Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2019
podle předmětů

Angličtina - Správné používání časů - 11%
Slovesné časy patří k nejobtížnějším kapitolám při studiu anglického jazyka. Lidé obvykle nejsou jisti, zda používají správný čas, a proto se ostýchají mluvit. Při komunikaci může nesprávný čas navíc způsobit velké nedorozumění.
podle předmětů

Angličtina - Správné používání časů

269 Kč
239 Kč
Angličtina pro nechápavé - 11%
Skutečně užitečná učebnice angličtiny, která neobsahuje zbytečná pravidla a nezapamatovatelné výjimky. Jen opravdový, živý jazyk, jaký uslyšíte na cestách.
podle předmětů

Angličtina pro nechápavé

179 Kč
159 Kč
Gramatika současné čínštiny - 11%
Zcela nová přehledná publikace o gramatice moderní standardní čínštiny zapisované zjednodušenou znakovou sadou. Jejím cílem je poskytnout co nejjasnější přehled o současné čínské gramatice bez nadbytečné odborné terminologie.
podle předmětů

Gramatika současné čínštiny

350 Kč
311 Kč
Marketing - Základy marketingu 2. díl - 11%
Učebnice Marketing – základy marketingu poskytuje čtenáři základy marketingového myšlení a ukazuje, že marketing je v současnosti nezbytně nutnou metodou řízení úspěšné firmy.
podle předmětů

Marketing - Základy marketingu 2. díl

234 Kč
208 Kč
Maturita 2019 - 2020 z matematiky - 11%
Komplexní příprava na didaktický test z matematiky ve formě cvičných didaktických testů s komentovaným řešením a přípravné sbírky úloh dle tematických celků s nápovědou a klíčem.
podle předmětů

Maturita 2019 - 2020 z matematiky

197 Kč
175 Kč
Maturita Solutions 3rd Edition Elementary Student's Book CZ - 11%
The Solutions Student's Book is packed full of interesting content to keep students of all abilities fully engaged and motivated.
podle předmětů

Maturita Solutions 3rd Edition Elementary Student's Book CZ

546 Kč
486 Kč
Opakování pro druháky - 11%
V publikaci si děti zábavnou formou procvičí základní učivo 2. třídy. Celou knihou je bude provázet dvojice druháků Eliška a Jonáš
podle předmětů

Opakování pro druháky

152 Kč
135 Kč
Angličtina pro začátečníky a samouky - 11%
Tato učebnice, která studenty dovede přibližně na úroveň B2, je určena jak pro úplné začátečníky, tak i pro studenty, kteří si z nejrůznějších důvodů potřebují nebo chtějí oživit své znalosti.
podle předmětů

Angličtina pro začátečníky a samouky

449 Kč
399 Kč
Angličtina ve větách - 11%
Knížka, která se Vám dostala do ruky, není klasickou učebnicí. Je spíš cvičebnicí, jež vám umožní snadno zvládnout a efektivně procvičit základní anglickou gramatiku tím, že se jí učíte přímo ve frázích.
podle předmětů

Angličtina ve větách

149 Kč
132 Kč
Český jazyk – Slovní druhy - 11%
Laminátová kartička určená především pro žáky základních a středních škol nabízí graficky přehledný a stručný přehled 10 slovních druhů, které rozlišuje český jazyk i s příklady a krátkým popisem, co který slovní druh vyjadřuje, případně jakým způsobem zjistit z textu, o jaký slovní druh se jedná.
podle předmětů

Český jazyk – Slovní druhy

44 Kč
39 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 80 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>