Nejprodávanější hudba - červenec 2019

Trilobit
Přesně padesát let po Želvě je tu Trilobit!

Trilobit

354 Kč
At Home
Iva Bittová & Čikori natočili zcela nové písně na album At Home. Devět autorských skladeb skvělým způsobem navazuje na legedární Bílé Inferno a to nejen obsazením či poetikou, ale i svou písňovou formou a celkovým zvukem nahrávky.

At Home

314 Kč
Konvolut
Album Konvolut nabízí posluchačům třináct nahrávek známých, méně známých i zapomenutých písní z repertoáru Vlastimila Třešňáka – písní, které asi nikdy živě neuslyšíme.

Konvolut

270 Kč
Nebeští malíři
Společné album Jaroslava Hutky a Radima Hladíka s moravskými lidovými posvátnými baladami vzniklo v roce 1991 a vychází po více než pětadvaceti letech.

Nebeští malíři

261 Kč
Okolo Třetužele
Po čtvrtstoletí vychází druhé album legendární a osobité skupiny Dobrohošť, která u nás jako jedna z prvních propojila ryzí rock s prvky folklóru a své posluchače naplňuje už léta životabudící energií.

Okolo Třetužele

270 Kč
Something Else
Další album irské hudební skupiny, která vznikla roku 1990.

Something Else

359 Kč
Stará!
Dobrá úroda odehrála jen několik koncertů, ale i tak se stihla stát legendou. Archivní koncertní snímky představují celý repertoár Mertovy rockové skupiny z přelomu let 1988–89 plus několik dobových přídavků. Posluchači si tak mohou po letech připome

Stará!

225 Kč
We Got Love - live
Kapela Kelly Family přichází s deskou We got love natočenou živě ve Westfalenhalle v Dortmundu.

We Got Love - live

494 Kč
7
Album označené číslicí 7 obsahuje autorské skladby Jana Hrubého, Jana Koláře a Seana Barryho, ale také makedonskou lidovou píseň Antice a hudbu James Hornera z filmu Poslední Mohykán.

7

269 Kč
Píp
Pusť si desku Píp a bude ti líp. Druhé album rozpustilé party Bombarďák. Album Píp pokračuje tam, kde skončily předchozí Písničky kluka BomBarďáka. Nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, tango, dixieland a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem. Bez ledu a hlavně protřepat, nemíchat!

Píp

269 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 54 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>