Nejprodávanější tituly - červenec 2019
sport a fitness

Kondiční trénink pro tenis - 20%
Publikace srozumitelným a názorným způsobem přibližuje čtenářům komplexní kondiční přípravu tenisového hráče včetně zdůraznění její potřeby z pohledu svalové a kardiorespirační odolnosti a mobility.
sport a fitness
Ukázky

Kondiční trénink pro tenis

237 Kč
190 Kč
Kondiční trénink ve sportovních hrách - 11%
Kniha je určena především trenérům týmů různých výkonnostních úrovní sportovních her, sportovcům a studentům tělovýchovných fakult i sportovních kurzů.
sport a fitness

Kondiční trénink ve sportovních hrách

215 Kč
191 Kč
Pět Tibeťanů - 11%
Pět Tibeťanů je jogínský systém jednoduchých, časově i fyzicky nenáročných, ale velmi účinných cviků, které se autor před více než třiceti lety naučil v tibetském klášteře v pohoří Himálaje a posléze je představil západní civilizaci.
sport a fitness

Pět Tibeťanů

251 Kč
223 Kč
Příběh české rekordwoman
V srpnu 1934 překonala Zdenka Koubková na Světových ženských hrách v Londýně světový rekord v běhu na 800 metrů. Tehdejší tisk ji oslavoval jako nejlepší běžkyni a možná i lehkou atletku světa. V Československu ji znal každý.
sport a fitness

Příběh české rekordwoman

224 Kč
Běhej, dokud můžeš - 11%
René Kujan byl ještě před deseti lety jedním z tisíců rekreačních běžců. Pak se ale ocitl na sedadle spolujezdce v autě, které se střetlo s protijedoucím vozidlem a všechno se změnilo. Od lékařky si vyslechl mrazivý ortel: „Nikdy už běhat nebudete."
sport a fitness

Běhej, dokud můžeš

311 Kč
276 Kč
Cesta do Francie - 11%
Kniha určená všem fotbalovým fanouškům rekapituluje originálním způsobem cestu naší reprezentace na fotbalové ME ve Francii ohlédnutím za kvalifikačním cyklem a rozhovory s oporami českého týmu počínaje Petrem Čechem a konče trenérem Vrbou.
sport a fitness

Cesta do Francie

224 Kč
199 Kč
Zátopek - 6%
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
sport a fitness
Ukázky

Zátopek

398 Kč
374 Kč
Jóga a sex - 11%
(1x)

Lidská sexuální síla – cesta od tělesné radosti až k nejvyššímu štěstí...

Sexem k nebesům? Ano – a to doslova.

O ničem se netraduje tolik nepravd a mýtů jako o sexu a nic není spoutáno tolika tabu a zatíženo takovým nepochopením.

sport a fitness

Jóga a sex

269 Kč
239 Kč
K2 - 8611 metrů - 11%
Strhující příběh Josefa Rakoncaje, dlouhá léta jediného muže na světě, který zdolal K2 dvakrát, čte Miroslav Táborský. Autoři Josef Rakoncaj, Miloň Jasanský. Režie: Roman Štolpa.
sport a fitness

K2 - 8611 metrů

269 Kč
239 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 11%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
sport a fitness

Kettlebell Simple & Sinister

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 73 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>