Nejprodávanější Kniha - červenec 2019
psychologie

Úvod do psychologie - 11%
Vyhledávaná publikace s didaktickou pečlivostí charakterizuje stěžejní psychologické pojmy a zároveň čtenáře seznamuje s historií i aktuálním směřováním oboru.
psychologie

Úvod do psychologie

359 Kč
319 Kč
Revoluční metoda uvolňování traumatu - 11%
Kniha Revoluční metoda uvolňování traumatu ukazuje, jak se stres, úzkost a trauma podepisují na naší psychické a fyzické kondici. Jak ale její autor dokládá, i ta nejotřesnější zkušenost nám může otevřít cestu ke spokojenějšímu životu...
psychologie
Ukázky

Revoluční metoda uvolňování traumatu

369 Kč
328 Kč
Terapie se substancí - 11%
(2x)
Průvodce metodikou léčebného užití psychedelických substancí při terapii emocionálních a psychosomatických poruch.
psychologie

Terapie se substancí

313 Kč
278 Kč
Cesta poradního kruhu - 11%
Kniha přináší komplexní přehled základních aspektů tradiční metody komunikace nazývané poradní kruh (angl. council). Autoři nás provází praxí poradního kruhu v různých cílových skupinách a odkrývají jeho význam pro různé oblasti života.
psychologie

Cesta poradního kruhu

412 Kč
366 Kč
Narcismus - vnitřní žalář - 11%
Zkušený německý terapeut Heinz-Peter Röhr se ve své knize zabývá osobitým způsobem vzniku této poruchy, jejím průběhem a naznačuje možnosti jejího překonání. Za východisko si autor zvolil kuriózní pohádkový příběh bratří Grimmů "Železná kamna".
psychologie

Narcismus - vnitřní žalář

233 Kč
207 Kč
Obsedantně-kompulzivní porucha a jak se jí bránit - 11%
Obsedantně kompulzivní porucha (OCD) je velmi častou psychickou poruchou, která se projevuje pocitem nutkání provést určitý čin nebo zabývat se určitou myšlenkou.
psychologie

Obsedantně-kompulzivní porucha a jak se jí bránit

197 Kč
175 Kč
Řeč emocí - 11%
(1x)
Emoce – zejména temné a nerespektované – v sobě obsahují obrovské množství energie. Všichni víme, co se může stát, když je vytěsníme nebo slepě vyjádříme.
psychologie

Řeč emocí

413 Kč
367 Kč
Archetypová psychoterapie - 11%
Jason A. Butler vykresluje charakteristický styl archetypové psychoterapie, poukazuje na její specifika, různorodý způsob práce se sny a fantazijními obrazy.
psychologie

Archetypová psychoterapie

357 Kč
318 Kč
Být sám sebou - 11%
Aby mohl člověk žít svobodně, aby mohl být sám sebou, potřebuje prožít vztah, který je sám o sobě lékem a pomocí. Na příkladech z vlastní praxe představuje Carl Rogers koncept léčebného vztahu.
psychologie

Být sám sebou

539 Kč
479 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 143 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 15 > >>