Nejprodávanější Kniha - červenec 2019
neobyčejné osudy

Monty Python´s Flying Circus - Limitovaná edice v krabici
(1x)
Milujete Monty Python? Slavíte poctivě Mezinárodní den švihlé chůze? Pro všechny nadšence do kultovního Létajícího cirkusu je tato kniha opravdovou lahůdkou.
neobyčejné osudy

Monty Python´s Flying Circus - Limitovaná edice v krabici

449 Kč
Tři minuty do soudného dne - 11%
(1x)
Skutečný příběh dvou výjimečných mužů, připomínající hru kočky s myší, se odehrává na konci studené války.
neobyčejné osudy

Tři minuty do soudného dne

314 Kč
279 Kč
Vědci, vynálezci a podnikatelé v Českých zemích 4. - 11%
Ve čtvrtém svazku o pozoruhodných českých vědcích, vynálezcích a podnikatelích se opět setkáme s postavami, které ovlivnily mnohá odvětví a inspirovaly řadu mladých badatelů.
neobyčejné osudy

Vědci, vynálezci a podnikatelé v Českých zemích 4.

224 Kč
199 Kč
Léčit a přežít
Tropický parazitolog Michal Giboda byl v letech 1983 a 1984 pracovníkem české nemocnice v kambodžském městě Takeo. Zemi těsně předtím opustili vojáci Rudých Khmérů a celá Kambodža se pomalu probírala z několikaleté noční můry polpotovského režimu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Léčit a přežít

89 Kč
Milan „Plukovník“ Kubes - 11%
Mezi prvními oceněnými účastníky třetího odboje byl Milan Kubes, známý pod přezdívkou Plukovník. Tento exulant, novinář, redaktor, překladatel a organizátor významně přispěl k boji za svobodu a demokracii v naší zemi.
neobyčejné osudy

Milan „Plukovník“ Kubes

284 Kč
252 Kč
Na křídlech racků - 6%
Na křídlech racků je autentický příběh člověka a současného špičkového pilota, který na cestě za svými sny nepolevil a neuhnul, ani v nejtěžších životních zkouškách.
neobyčejné osudy

Na křídlech racků

244 Kč
230 Kč
Stopy paměti - 11%
Jejich rodiny a doba, ve které vyrostli, jim vštípily pevnost charakteru, smysl pro čest, lásku k vlasti a další v té době samozřejmé hodnoty, kterých se odmítli vzdát a po kterých dnes tak často voláme.
neobyčejné osudy
Ukázky

Stopy paměti

449 Kč
399 Kč
WC Pocket Revue - 11%
Život se stomií může potkat kohokoliv a jedním z předpokladů dalšího kvalitního života je pozitivní přístup ke světu, trocha nadsázky a hlavně humor, který pomáhá situaci zlehčit.
neobyčejné osudy

WC Pocket Revue

89 Kč
79 Kč
Anonymní katolík - 11%
Autobiografická kniha Thierryho Bizota, známého televizního producenta, vypráví s notnou dávkou sebeironie o znovuobjevení křesťanské víry, které nastane, když to nejméně čeká – uprostřed krize středního věku.
neobyčejné osudy

Anonymní katolík

206 Kč
183 Kč
Děti, které přežily Mengeleho - 11%
(3x)
Evě Mozes bylo deset let, když byla se svou rodinou poslána do Osvětimi. Zatímco její rodiče a dvě starší sestry byli posláni do plynových komor, Evu a její dvojče Miriam si vybral coby pokusné objekty muž, který byl znám jako Anděl smrti.
neobyčejné osudy

Děti, které přežily Mengeleho

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 58 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>