Nejprodávanější Kniha - červenec 2019
medicína

Sociální mozek - 11%
Kniha je náročná. Je určena všem zájemcům o neurovědecké aspekty sociálního poznávání, prožívání a chování: lékařům, psychologům, právníkům, sociálním pracovníkům, případně i filosofům.
medicína

Sociální mozek

288 Kč
256 Kč
Lymfatické masáže - 11%
Ojedinělá publikace, určená především masérům mimo oblast zdravotnictví, přináší názorně ilustrovaný popis hmatů lymfatické masáže, která je nejlepší terapií lymfatických otoků – lymfedémů
medicína

Lymfatické masáže

197 Kč
175 Kč
Ošetřovatelská péče v diabetologii
Diabetologie pro ošetřovatelskou praxi vznikla hlavně proto, že frekvence diabetu v populaci se neustále zvyšuje. Ve snaze zamezit dalšímu nárůstu je třeba vzdělat v diabetologii nejen lékaře a pacienty samotné, ale i zdravotní sestry.
medicína

Ošetřovatelská péče v diabetologii

89 Kč
Vládkyně všech nemocí. Příběh rakoviny - 11%
(2x)

Vědecký thriller o zhoubném bujení překvapuje čtenáře na celém světě svým strhujícím tempem a hluboce lidským vyzněním.

medicína

Vládkyně všech nemocí. Příběh rakoviny

474 Kč
422 Kč
Vývojová psychologie - 11%
Publikace podává srozumitelný výklad vývoje člověka napříč celým životním cyklem. Zachycuje proměny lidské psychiky a chování od početí a prenatálního života až po umírání a smrt.
medicína

Vývojová psychologie

755 Kč
671 Kč
Primární terapie - 11%
Neurologie a psychologie, dva obory, které by se měly vzájemně doplňovat a spolupracovat na léčbě duševních onemocnění, se již dlouho diametrálně rozcházejí.
medicína

Primární terapie

410 Kč
364 Kč
Psychologie budoucnosti - 6%
(1x)
Tento čtenářsky přístupný a ucelený přehled díla Stanislava Grofa, jednoho ze zakladatelů transpersonální psychologie, byl sestaven se záměrem, aby se s jeho prací mohla seznámit i širší veřejnost.
medicína
Ukázky

Psychologie budoucnosti

381 Kč
358 Kč
Speciální chirurgie - 11%
Již třetí, přepracované a aktualizované vydání úspěšné a oblíbené učebnice plně uspokojí svým rozsahem nejen studenty lékařských fakult, ale i mladé lékaře.
medicína

Speciální chirurgie

1 350 Kč
1 200 Kč
Červená kniha - čtenářská edice - 11%
(2x)
Čtenářská edice populární Červené knihy, která obsahuje pouze text bez grafického doprovodu, který ovšem o to víc vyniká svou profétickou silou obraznosti a jazykové barevnosti.
medicína

Červená kniha - čtenářská edice

719 Kč
639 Kč
Kniha o očkování - 6%
Kniha, jež vám pomůže při rozhodování, proti kterým nemocem a kdy nechat očkovat své dítě. Najdete v ní informace o průběhu, rizicích a četnosti výskytu jednotlivých nemocí, proti nimž existuje očkování, o složení vakcín a jejich možných vedlejších účinků.
medicína
Ukázky

Kniha o očkování

304 Kč
286 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 63 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>