Nejprodávanější Kniha - červenec 2019
předškoláci

Šprýmovánky - 11%
(1x)
Šprýmovánky jsou básničky s rýmovanými veršíky o dětech a z dětského prostředí. V některých posluchač či čtenář rozpozná krátký příběh, v některých každodenní životní situaci z dětského světa, svým způsobem neopakovatelné komickou.
předškoláci

Šprýmovánky

179 Kč
159 Kč
Tarbíci a marabu II. - 11%
(3x)
Hravá komiksová knížka podle úspěšného večerníčku. S tarbíky Tomem, Týnou a jejich kamarádem maličkým marabu se vydáváme do světa, který se přes všechnu svou exotičnost v mnohém podobá tomu našemu.
předškoláci
Ukázky

Tarbíci a marabu II.

251 Kč
223 Kč
Velká kniha mořské havěti - 11%
(1x)
Chceš vědět, proč krabi chodí jen do strany? Která ryba umí mrkat? Proč tučňáci polykají oblázky? V knize jsou ukryté nejen odpovědi na tyto i další otázky z podmořského světa, ale také patnáct sardinek a různí mořští tvorové.
předškoláci

Velká kniha mořské havěti

269 Kč
239 Kč
Aktivity s nálepkami – Hravé kočičky - 11%
Pojď si hrát s roztomilými kočičkami! V sešitě plném veselých fotek koťat, koček a kocourů najdeš spoustu aktivit, se kterými si užiješ skvělou zábavu.
předškoláci

Aktivity s nálepkami – Hravé kočičky

89 Kč
79 Kč
Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko - 11%
Hovínko se dělá do plíny, splachuje se do záchoda, zvířátka dělají svá hovínka venku... Ale co to vlastně hovínko je? Víš, že jsou brouci, kteří si dělají z hovínek kuličky, a že králík svoje bobky dokonce jí?
předškoláci

Co je to hovínko? - Podívej se pod okénko

224 Kč
199 Kč
Co se děje po celý rok - 11%
Jaro, léto, podzim a zima – Anne Suessová shrnula ve své nádherně ilustrované knize o čtyřech ročních obdobích dění v průběhu celého roku.
předškoláci

Co se děje po celý rok

269 Kč
239 Kč
Co se děje v přírodě - 11%
Na okraji polí, v lese, u rybníka nebo v noci – v této krásné knize najdeš na každé stránce víc než 30 zvířátek.
předškoláci

Co se děje v přírodě

251 Kč
223 Kč
Čti mi před spaním - 11%
(1x)
Tato knížka pomůže vašemu dítěti lépe usínat! Její předčítání před spaním zbaví dítě úzkosti a uklidní jeho mysl. Vyprávění o tom, jak se zvířata ukládají k spánku, vyvolává představy, které pomáhají uvolnit tělo.
předškoláci
Ukázky

Čti mi před spaním

179 Kč
159 Kč
Kouzelná abeceda + písmenkové pexeso - 11%
Ve veselých říkankách děti uslyší spoustu slov, která začínají na dané písmenko. Na protější straně pak najdou obrázky dalších věcí a zvířátek, jež mohou samy pojmenovat a zjistit, že začínají právě tímto písmenkem. I předškoláci si některé básničky
předškoláci

Kouzelná abeceda + písmenkové pexeso

198 Kč
176 Kč
Král & král & rodina - 11%
(1x)
Po královské svatbě se král a král, Krasomil s Bertíkem, vydali na svatební cestu do tajemné džungle. Setkají se tu s mnoha rodinkami divokých zvířat a tvorů, v bujném porostu však na ně čeká ještě větší překvapení a z dobrodružné cesty...
předškoláci

Král & král & rodina

178 Kč
158 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 73 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>