Nejprodávanější Kniha - červenec 2019
osobnosti a osudy

Nejcitlivější místo režimu
(1x)
Názory a vzpomínky šestadvaceti členů Výboru na obranu nespravedlivě stíhaných (VONS) jsou v knize doplněny mnoha fotografiemi a dokumenty. Příloha: CD – Informace o Chartě 77 (Infoch) 1978-1992.
osobnosti a osudy

Nejcitlivější místo režimu

89 Kč
Nenech se zas oblbnout - 11%
(1x)
Kniha rozhovorů s předními představiteli amerického hard core punku nejen o hudbě, ale především o jejich názorech, o jejich postoji ke společnosti, pohledu na politiku, na Spojené státy, i na samotné punkové hnutí.
osobnosti a osudy

Nenech se zas oblbnout

268 Kč
238 Kč
Rýžoviště zlata a doly drahokamů…
Sborník, vydaný k významnému životnímu jubileu nestora české vědecké obce, obsahuje pestrou směsici statí tak či onak se vztahujících k odbornému zájmu doc. Václava Huňáčka.
osobnosti a osudy

Rýžoviště zlata a doly drahokamů…

89 Kč
Franz Kafka - Una vita a Praga - 11%
„Franz Kafka byl Praha a Praha byla Franz Kafka“, napsal kdysi Johannes Urzidil. A skutečně, kdo se vydá po stopách života Franze Kafky, toho cesta zavede přímo do srdce starého císařského města nad Vltavou.
osobnosti a osudy

Franz Kafka - Una vita a Praga

297 Kč
264 Kč
Bohumil Hrabal. A Full-length Portrait - 11%
Anglický překlad úspěšné přehledové studie o celku díla Bohumila Hrabala. Původně určeno pro italské souborné vydání díla BH, jak prozrazuje autorův důsledně komparativní přístup zasazující Hrabala do kontextu evropské a světové literatury.
osobnosti a osudy

Bohumil Hrabal. A Full-length Portrait

234 Kč
208 Kč
Emil Běžec - 11%
(2x)
Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka.
osobnosti a osudy

Emil Běžec

359 Kč
319 Kč
Jdi svou cestou - 11%
Publikace, kterou držíte v rukou, souvisí s profesorem Čechurou hned v několika rovinách. Je darem k jeho životnímu jubileu, napsali ji jeho kolegové, přátelé a žáci a obsahuje studie k tématům, jimž se odborně věnoval nebo věnuje.
osobnosti a osudy

Jdi svou cestou

629 Kč
559 Kč
Nebojte, pěšky se daleko nedostane
Nepotřebujete nohy, abyste se dostali daleko. Nekorektní autobiografie karikaturisty, kvadruplegika, alkoholika a provokatéra Johna Callahana.
osobnosti a osudy

Nebojte, pěšky se daleko nedostane

53 Kč
Stojí to za to - 11%
Cílem této knihy je změnit svět aspoň o kousek k lepšímu. Tak, že čtenář popřemýšlí o svém životě, vybaví si situace, které by udělal jinak, a třeba se z nich poučí. Kniha má tři nosná témata.
osobnosti a osudy

Stojí to za to

314 Kč
279 Kč
Stýskání zažehnáno - 11%
(1x)
Operní pěvkyně a herečka Soňa Červená rekapituluje po svých devadesátých narozeninách právě dovršené čtvrtstoletí od návratu ze světových scén do vlasti.
osobnosti a osudy

Stýskání zažehnáno

356 Kč
316 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 201 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 21 > >>