Nejprodávanější tituly - červenec 2019
romány

Nevyvážený pár
Dívám se na muže, kterého miluji. Nacházíme se na pokraji katastrofy. Zdá se, že se usmívá ze spánku, a mě najednou přepadne touha udusit ho polštářem. Tato slova patří Angelice Lagermarkové, kadeřnici Salonu d’Amour ve Visby.
romány

Nevyvážený pár

314 Kč
Panenky z ráje
Srdceryvný příběh egyptských dívek žijících v muslimské rodině, kde být ženou znamená mlčet, bez nároku na vlastní názor či přání dodržovat zaběhnuté zvyky a plnit vůli mužů.
romány

Panenky z ráje

314 Kč
Probudit lvy
(2x)
Po vyčerpávající noční směně odjíždí dr. Ejtan Green z Beerševské nemocnice a na opuštěné negevské silnici srazí chodce.
romány

Probudit lvy

288 Kč
Rozmačkané ego se slaninou
Živelná autorka kuchařek Nela má talent kombinovat chutě a komplikovat si život. Plavat proti proudu, bojovat s perfekcionismem, egem i minulostí dá zabrat. Důležité ale je neztrácet humor a chuť k jídlu.
romány

Rozmačkané ego se slaninou

224 Kč
Střípky
Ivana je šťastná a spokojená. Miluje svého manžela, své dva dospívající syny i práci překladatelky historických románů. Je obklopena dobrými přítelkyněmi, množstvím lásky a něhy. Na svém životě by nechtěla nic měnit.
romány

Střípky

296 Kč
Tenkrát v Lošonci
(1x)
Směsice surovosti a něhy, fantazie a kruté skutečnosti, historických i rodinných událostí, které spojuje magické jméno města Lučenec – Lošonc, v němž se prolínají národy, kultury, osudy, vztahy: minulost a přítomnost.
romány
Ukázky

Tenkrát v Lošonci

179 Kč
Velká láska
Černohumorná, pronikavě a důsledně ironická próza líčí kvazi příběh domnělé lásky mezi Andričem a Laurou. Povídkový až anekdotický sled jednotlivých zamyšlení a událostí od prvních dnů vztahu až do jeho konce.
romány
Ukázky

Velká láska

179 Kč
Za sny

O cestě za sny s autorkou úspěšného blogu a stejnojmenného bestselleru Kecy, kecy, kecičky. Toto je příběh Maxe a Marly. Muže, kterého vlastní způsob života dohnal na samé dno, a ženy překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající o

romány

Za sny

314 Kč
Zdi tvé
(1x)
Grafik Hynek je sice uznávaným umělcem, své životní dílo však dosud nevytvořil.
romány

Zdi tvé

332 Kč
Devátý
Román Devátý (A kilencedik) nabízí nejen dobře podanou psychologickou drobnokresbu utlačovaného dítěte, ale zároveň hlubší vhled do poměrů ve společnosti kádárovského komunistického režimu v Maďarsku.
romány

Devátý

206 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 72 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>