Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2019
filosofie

Klíč k poznání Já - 22%
(2x)
Šrí Siddharáméšvar v této knize jednoduchým a přímým stylem vysvětluje poznání našeho skutečného Já v tradici advaita védánty (nedvojné védánty). Mluví snadno srozumitelným jazykem a k dokreslení používá příklady z běžného života.
filosofie

Klíč k poznání Já

127 Kč
99 Kč
Kosmické rozhovory - 11%
(1x)
Rozhovory s Brianem Swimmem, Fredem Alanem Wolfem, Peterem Russellem, Bernardem Haischem, Richardem Tarnasem, Barbarou Marx Hubbardovou a dalšími.
filosofie

Kosmické rozhovory

304 Kč
270 Kč
Lovaňské přednášky - 11%
Jádro Lovaňských přednášek tvoří výklad tří významných příspěvků k rozvoji moderního vědeckého myšlení, na jejichž vzniku se podílelo prostředí českých zemí.
filosofie

Lovaňské přednášky

151 Kč
134 Kč
Morální odpovědnost - 11%
Zákon, moudrost, svědomí. Začtěme se do knihy, která nás vtáhne do světa etického rozhodování a pomůže nám propojit etická měřítka s praxí.
filosofie

Morální odpovědnost

162 Kč
144 Kč
Pastorální teologie pro laiky - 11%
Čím více se v katolické církvi doceňuje význam obdarování, která každý křesťan dostává, tím více je také třeba mluvit o úkolech, které z toho v oblasti pastorace plynou.
filosofie

Pastorální teologie pro laiky

179 Kč
159 Kč
Relativistická filosofie - 11%
Filosofický relativismus je předmětem četných diskusí. Záměrem této čtivě psané publikace je podat komplexní a systematický přehled k otázkám relativismu.
filosofie

Relativistická filosofie

79 Kč
70 Kč
Smysl filosofického tázání - 12%
(1x)
Svazek obsahuje dva texty, které se historicky, obsahově i stylisticky úzce váží k autorově posmrtně vydanému rukopisu Viditelné a neviditelné.
filosofie

Smysl filosofického tázání

49 Kč
43 Kč
Co s Carlem Schmittem? - 11%
Od smrti Carla Schmitta v roce 1985 se rozeběhla vlna zájmu o jeho dílo. Schmitt je – řečeno slovy, která ještě nedávno působila jako provokace – nejmladším klasikem politického myšlení.
filosofie

Co s Carlem Schmittem?

295 Kč
262 Kč
Filozofie pro duši - 11%
Soubor filozofických esejí jistě povzbudí k dalšímu zkoumání každého, kdo hledá odpovědi na věčné otázky nejen ve vnějším světě, ale především v sobě samém.
filosofie

Filozofie pro duši

158 Kč
140 Kč
Nesnáze introspekce - 11%
(1x)
V dějinách filozofie se objevilo nespočetné množství snah překonat kognitivní nedostatečnost člověka. Většinový názor zněl, že zatímco vnější smyslové poznání podléhá nejrůznějším klamům, poznání vnitřní je mnohem jistější, či dokonce neomylné.
filosofie

Nesnáze introspekce

234 Kč
208 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 100 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 10 > >>