Nejprodávanější tituly - červenec 2019
povídky

Se psem mě baví svět - 11%
Ahoj, jsem pes, narodil ses pro mě, pro mé potěšení, hry, ochranu a také jako můj soukromý kuchař, řidič, uklízeč a mazlič.
povídky

Se psem mě baví svět

269 Kč
239 Kč
Šumavský upír - 11%
Projekt 3x 100 hororů přináší čtenářům ve třech svazcích kompletní soubor všech povídek, které na téma hrůzy, mystiky, záhrobí a nevysvětlitelných záhad napsal Miloslav Švandrlík.
povídky

Šumavský upír

359 Kč
319 Kč
Ve stínu Říše - 20%
(2x)
Málokdo dokáže představovat tak dokonalé bezcharakterní zlé postavy nebo naopak terče parodie a posměchu jako nacisté. Právě proto jsme dali nacisty na hraní těm nejlepším spisovatelům a spisovatelkám domácí fantastiky napříč generacemi.
povídky
Ukázky

Ve stínu Říše

299 Kč
239 Kč
Zbloudilá loď a jiné povídky - 11%
(1x)
Říká se, že musíme poznat minulost, abychom mohli pochopit současnost. Hrdinové Ke Fejových povídek jako by se podvědomě tímto krédem řídili.
povídky

Zbloudilá loď a jiné povídky

215 Kč
191 Kč
Želvou proti zdi - 11%

Sbírka Daniely Fischerové přináší více než třicet mistrně pointovaných povídek. Vyprávějí o lidských vztazích, o náhodě, o lásce nešťastné i šťastné, o té první i o té poslední.

povídky

Želvou proti zdi

206 Kč
183 Kč
Blábol a jiné příběhy - 11%
(1x)
Deset povídek v této knize vyplňuje mezery mezi Asherovými romány a rozvíjí příběhy některých postav, které už znáte.
povídky

Blábol a jiné příběhy

260 Kč
231 Kč
Divadlo tančících loutek - 11%
Povídkový soubor. Sevruk, český básník, překladatel a prozaik s ukrajinskými kořeny, píše miniatury a jeho hrdinové často zírají na svět jako žáby z kefíru.
povídky

Divadlo tančících loutek

224 Kč
199 Kč
Horké výstřiky - 20%
Padesát erotických povídek, v kterých si zkrátka každý přijde na své. Je to kniha, ve které pro romantiku nezbývá moc místa. Kniha plná příběhů. Nejen o vzrušujících zážitcích, ale i tajných snech a představách.
povídky
Ukázky

Horké výstřiky

89 Kč
71 Kč
Hrůzostrašné povídky
(1x)
V anglicky mluvících zemích dobře známý a oblíbený spisovatel Dan Angus, přezdívaný skotský Stephen King, se českému čtenáři poprvé představuje se svou knihou Hrůzostrašné povídky. Milovníci hororového žánru nebudou zklamáni.
povídky

Hrůzostrašné povídky

179 Kč
Laskonky - 11%
Proč si neustále obouváme boty, které přece vždycky tlačily… Může existovat nevěra, která nezraňuje? Opravdu lze mít sex bez závazků? A kdy přijde po střídavé péči i střídavá povinnost a role rodičů se konečně vyrovnají?
povídky

Laskonky

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 109 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 11 > >>