Nejprodávanější tituly - červenec 2019
první stupeň

Holky a kluci. V čem je rozdíl?
Jaké jsou rozdíly mezi ženami a muži a s jakými stereotypy je možno se ve společnosti setkat, se dozvíte v zábavné knížce určené (nejen) dospívajícím.
první stupeň

Holky a kluci. V čem je rozdíl?

71 Kč
Jógátky – Cesta na horu srdce - 11%
Od útlého dětství jsme zaplavováni nespočtem informací o světě kolem.
první stupeň

Jógátky – Cesta na horu srdce

224 Kč
199 Kč
Klub stopařů: Tutanchamonova kletba - 11%
Sourozenci Callenderovi, členové Klubu stopařů, nevěří všemu, co jim někdo vykládá, nýbrž to chtějí vidět na vlastní oči, jsou velice zvídaví a mají veliký smysl pro dobrodružství.
první stupeň

Klub stopařů: Tutanchamonova kletba

206 Kč
183 Kč
Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie - 11%
Jeden z prvních příběhů ze světa skřítků muminů, bambulů, hatifnatů, fififjonek a jiných tvorečků. Navíc ozvláštněný všelijak tvarovanými výseky do stránek, jimiž lze spatřit něco nečekaného, podivuhodného. Zkrátka tahle knížka bude děti bavit!
první stupeň
Ukázky

Knížka o muminkovi, mimle a malé Mie

233 Kč
207 Kč
Krutá krása - 11%
(1x)
Již od narození byla Nyx zaslíbená krutému vládci svého království. A také už od narození trénovala, jak ho zabít. V den svých sedmnáctých narozenin odchází do paláce, aby se provdala za netvora.
první stupeň

Krutá krása

269 Kč
239 Kč
Moje maminka je nej - 11%
Nová knížka pohádek vychází ze zásad genetické metody výuky čtení. Pohádky jsou přiměřeně krátké, aby si je děti bez problémů zvládly samy přečíst. Hlavním hrdiny příběhů jsou zvířátka, která si vyprávějí veselé příběhy o tom, co prožila či prožívají
první stupeň

Moje maminka je nej

212 Kč
188 Kč
Opakování pro druháky - 11%
V publikaci si děti zábavnou formou procvičí základní učivo 2. třídy. Celou knihou je bude provázet dvojice druháků Eliška a Jonáš
první stupeň

Opakování pro druháky

152 Kč
135 Kč
První starosti - 11%
Volná čtyřdílná řada, která obsahuje díly První láska, První starosti, První nástrahy a První slzy, je povzbudivým čtením pro -náctileté dívky, které prožívají první lásky, starosti, problémy a zklamání spojené s dospíváním.
první stupeň

První starosti

206 Kč
183 Kč
Staré pověsti české a moravské - 11%
(1x)
Moderní převyprávění Jiráskových pověstí z pera oblíbené autorky pro děti a mládež. Napínavé příběhy psané živým jazykem od svého prvního vydání v roce 2005 zasáhly tisíce školních děti a oprávněně náleží mezi stálice školní četby.
první stupeň

Staré pověsti české a moravské

359 Kč
319 Kč
Strašidelná chůva - 11%
(3x)
Autorce se podařilo vytvořit okouzlující svět, ve kterém skříně mluví a příšery pracují jako chůvy, svět, jenž svou propracovaností možná připomene svět Harryho Pottera.
první stupeň

Strašidelná chůva

305 Kč
271 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 126 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 13 > >>