Nejprodávanější Kniha - červenec 2019

Nenávidím tě až za hrob
Román je fiktivní biografií mladé dívky z amerického jihu, která se pokouší obstát a prosadit se v životě.

Nenávidím tě až za hrob

249 Kč
Architekti dlouhé změny
(2x)
Kolektivní monografie nabízí originální pohled na dobu pozdní komunistické diktatury, demokratické revoluce roku 1989 a počátky budování liberální demokracie a kapitalismu v Československu, resp. v České republice.

Architekti dlouhé změny

358 Kč
Lov na Židy
Jan Grabowski ve své knize Lov na Židy podrobně zkoumá osudy pronásledovaných na příkladu jednoho okresu v Malopolském vojvodství.

Lov na Židy

405 Kč
Paměť a dějiny č. 2/2019
V čísle dále najdete studie o emigracích Čechoslováků na Západ přes Jugoslávii, životní příběh česko-britského herce Herberta Loma a mnoho dalšího.

Paměť a dějiny č. 2/2019

68 Kč
Říše letního měsíce
(1x)
Komančové byli nejmocnějším indiánským kmenem v amerických dějinách. Proslavili se nedostižným jezdeckým i válečným uměním a legendární bojovností, dokázali zarazit rozpínání španělského impéria z Mexika i francouzských kolonistů z Louisiany.

Říše letního měsíce

358 Kč
Gstaad
(1x)
Román Gstaad oceňovaného nizozemského autora Arnona Grunberga mapuje zrod a vývoj pokřiveného člověka, jehož nesnadná životní cesta zavádí do stále větší temnoty.

Gstaad

276 Kč
Jeden rok s Thomasem Bernhardem
(2x)
Během svého téměř desetiletého přátelství s Thomasem Bernhardem se obchodník s realitami Karl Ignaz Hennetmair (*1920) rozhodl zaznamenávat rozhovory a události Bernhardova života formou deníkových zápisů.

Jeden rok s Thomasem Bernhardem

447 Kč
Naše duše může létat
(1x)
Co má jeden z největších fyziků a vynálezců společného se šamanismem, co mají společného biologické rytmy s mystickými zážitky, zvuky s kamennými kruhy a krajinou, irští světci se zemskou energií?

Naše duše může létat

210 Kč
Za oponou války
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
Příběhy obyčejného uzdravení
(1x)
Kniha lékaře Jana Hnízdila je složená z příběhů lidí, kteří byli ochotní naslouchat, vzali svůj rozum do vlastní hrsti a uzdravili se, a doplněná rozhovory na téma komplexní medicíny.

Příběhy obyčejného uzdravení

242 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>