Nejprodávanější tituly - červenec 2019
psychologie pro každého

Erkenne dein Ziel - 11%
Německá verze nejúspěšnější knihy Zdeňky Jordánové Poznej svůj cíl. Kniha vypráví o životních souvislostech a upozorňuje na základní úkol každého člověka - projevit se! Populárně-psychologický rádce.
psychologie pro každého

Erkenne dein Ziel

297 Kč
264 Kč
Kdy - 20%
Dělejte ve správný čas ty správné věci. Co je klíčovou, a přitom podceňovanou ingrediencí každého úspěchu? Správné načasování.
psychologie pro každého
Ukázky

Kdy

229 Kč
183 Kč
Objevte své PROČ - 11%
Nezáleží na tom, zda jste právě nastoupili do svého prvního zaměstnání, jestli jste vedoucím týmu nebo dlouholetým ředitelem firmy. Návody a cvičení v této knize vám pomohou na cestě k trvalému úspěchu a pocitu naplněnosti.
psychologie pro každého

Objevte své PROČ

332 Kč
295 Kč
Odvaha nebýt oblíbený - 11%
Rozhovor mezi moudrým filozofem a nespokojeným mladíkem odkrývá principy individuální psychologie Alfreda Adlera, rakouského psychologa přelomu 19. a 20. století.
psychologie pro každého

Odvaha nebýt oblíbený

297 Kč
264 Kč
Přiměřená sebeobrana - 11%

Sebeobrana je umění, jak přežít nebezpečnou situaci a nenechat se za svůj postup zavřít. Klíčové slovo zní: přiměřenost. Jenže jak ji odhadnout? Východiskem je uvědomit si, že konflikt začíná mnohem dřív, než dojde k prvnímu úderu.

psychologie pro každého

Přiměřená sebeobrana

341 Kč
303 Kč
Slovní sebeobrana a asertivita pro ženy - 11%
Známe to všechny! Každý den přicházejí situace, na které bychom měly pohotově zareagovat, ale vhodná odpověď nás napadne až o tři hodiny později. A tak jen mlčíme a jsme naštvané, nebo naopak odpovídáme moc zbrkle.
psychologie pro každého

Slovní sebeobrana a asertivita pro ženy

260 Kč
231 Kč
Co je nového v psychologii - 11%
Víme toho o sobě díky všudypřítomné psychologii víc? Slyšeli jste už, že hmotné statky se štěstím nesouvisejí? Nebo že děti, které mají ve čtyřech letech sebedisciplínu, budou v životě úspěšnější?
psychologie pro každého
Ukázky

Co je nového v psychologii

216 Kč
192 Kč
Houževnatost – Síla vytrvalosti a vášně - 11%
(2x)
Chcete být úspěšní, ale zároveň chápete, že na vrchol žádné zkratky nevedou? Pak právě v odbornou veřejností i čtenáři oceňované Houževnatosti najdete ideálního průvodce, jak díky kombinaci vytrvalosti a vášně dosáhnout svého cíle.
psychologie pro každého

Houževnatost – Síla vytrvalosti a vášně

359 Kč
319 Kč
Jak přežít, když se často bojím - 11%
Naše nálada se neustále mění. Je to, jako když se houpeme na houpačce. Jednou jsme dole, jednou nahoře, někdy se stane, že z houpačky dokonce i spadneme. Nikdo z nás není neustále naprosto šťastný...
psychologie pro každého

Jak přežít, když se často bojím

179 Kč
159 Kč
Moudrost pokojného bojovníka Světla - 11%
Miloš Matula, spisovatel, duchovní učitel, kouč, terapeut, cestovatel a badatel již déle než 17 let pracuje ve své šamansko-ezoterické škole Duchovní cesta pokojného bojovníka Světla také s afirmacemi a denními myšlenkami moudrosti.
psychologie pro každého

Moudrost pokojného bojovníka Světla

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 143 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 15 > >>