Nejprodávanější tituly - červenec 2019
moderní svět a civilizace

Návrat k domovu – řešení pro Evropu - 11%
(1x)
Otázka, zda je důležitější jednotlivec nebo společnost, vede autora k názoru, že nejdůležitější je lidský rod a jeho fyzické i kulturní zachování.
moderní svět a civilizace

Návrat k domovu – řešení pro Evropu

89 Kč
79 Kč
Pánbíčkáři - 11%
Když se řekne Polsko, první asociací českého čtenáře je katolicismus. Jak a kdy došlo k tak úzkému propojení národa a náboženství? Kniha Pánbíčkáři. Odkud se vzal polský katolicismus? se pokouší najít na tuto otázku odpověď.
moderní svět a civilizace

Pánbíčkáři

178 Kč
158 Kč
Eurabia - 11%
Je islamizace a s ní spojený vznik Eurabie mýtem nebo realitou, již právě prožíváme? Tuto otázku si pokládám od chvíle, kdy jsem si při poznávání islámu a muslimské komunity uvědomil, jak moc je islámská civilizace odlišná od křesťanské.
moderní svět a civilizace

Eurabia

126 Kč
112 Kč
Psanci této země - Postkoloniální myšlení V. - 11%
(1x)
Kniha Psanci této země prostřednictvím kritiky nacionalismu a imperialismu představuje diskuzi nad osobním a společenským duševním zdravím.
moderní svět a civilizace

Psanci této země - Postkoloniální myšlení V.

252 Kč
224 Kč
Umění zahálky - 20%
(1x)
Jak zahálet a tím si uchovat svěžet a zdravý rozum. Jak přežít v době computerů bez antidepresiv. Chvála pomalosti a rozumu.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Umění zahálky

121 Kč
97 Kč
A jde se na to! - 11%

Michael Morris vysvětluje praktické způsoby, kterými se dá přispívat k dobru Země a lidstva i co může člověk udělat pro své zdraví, spokojenost a seberealizaci. Čtenář najde v knize alternativní řešení v hospodářství, finančnictví i vzdělávání.

moderní svět a civilizace

A jde se na to!

297 Kč
264 Kč
Revoluční ekonomie: O systému a lidech - 11%
Respektovaný ekonom Tomáš Sedláček si s publicistou Romanem Chlupatým k debatě přizval amerického anarchistu Davida Graebera, jednoho z vůdců světového hnutí Occupy, ale též uznávaného antropologa.
moderní svět a civilizace

Revoluční ekonomie: O systému a lidech

133 Kč
118 Kč
Vojvodovo: identity, tradice a výzkum - 11%
Hlavním tématem knihy Vojvodovo: identity, tradice a výzkum je Vojvodovo, česká obec v severozápadním Bulharsku, založená roku 1900 asi dvaceti evangelickými rodinami z české vsi Svatá Helena v (dnes rumunské části) Banátu.
moderní svět a civilizace

Vojvodovo: identity, tradice a výzkum

268 Kč
238 Kč
Co nesmíte vědět! - 11%
(16x)
Autor v knize vysvětluje neobyčejně jednoduchým a srozumitelným stylem fungování bankovního a finančního systému, jak a proč vzniká inflace a jak se jí dá zabránit. Kromě toho píše jmenovitě o lidech v pozadí, kteří řídí náš svět.
moderní svět a civilizace

Co nesmíte vědět!

351 Kč
312 Kč
McMafie - 6%
Britský novinář a historik provádí ve své knize čtenáře světem organizovaného zločinu v éře globalizace. Na řadě příkladů dokládá, jak organizovaný zločin pronikl v podobě stínové ekonomiky do každodenního života lidí na celém světě.
moderní svět a civilizace

McMafie

424 Kč
399 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 74 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>