Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - červenec 2019
poezie

The Beatles všechny písně
(1x)
Víte, že melodie Yesterday přišla k Paulovi "sama", ale že s textem se dost natrápil, a dokonce chvíli zpíval o míchaných vejcích? Nebo že inspirací pro Johnovu Lucy in the Sky with Diamonds nebylo LSD, ale obrázek jeho syna?
poezie

The Beatles všechny písně

719 Kč
Ubírati se
Nejnovější básnická sbírka žijícího klasika české poezie Karla Šiktance shrnuje pod příznačným názvem Ubírati se verše z let 2016–2018. S přibývajícími léty vyzařují klidnou moudrost a pokoru vůči světu a po okraj naplněnému životu.
poezie

Ubírati se

144 Kč
Vniveč
Básnická prvotina ale též bilancování - ohlédnutí za dosavadním životem z perspektivy Kristových let, z perspektivity mateřství, civilního života, ohlédnutí z perspektivy "věcí budoucích".
poezie

Vniveč

223 Kč
Zatouláska
Sbírka Zatouláska dokumentuje autorův literární i duchovní vývoj po dobu bezmála dvou dekád.
poezie

Zatouláska

116 Kč
Deště a grafy
Sbírka básní je autorovou knižní prvotinou. T. Tichý (1960), profesí lékař, dosud publikoval v časopisech Host, Souvislosti, Literární.cz a v antologii Nejlepší české básně 2015.
poezie

Deště a grafy

77 Kč
František Gellner
(1x)
Kniha představuje Gellnerovo dílo v neobvyklých či neznámých perspektivách a souvislostech. Snahou je přitom udržet na zřeteli Gellnera jako tvůrce činného ve dvou oblastech zároveň – literární a výtvarné.
poezie

František Gellner

359 Kč
Hory jsou daleko ale my jsme tady
Knižní debut textaře, zpěváka, kytaristy a performer Dominika Zezuly, bohatě ilustrovaný kresbami Barbory Ivánové dává tušit, že jeho autor umí s textem pracovat.
poezie

Hory jsou daleko ale my jsme tady

123 Kč
Jde pražské dítě domů z bia...
Tato kniha obsahuje více než čtyři stovky dosud nepublikovaných Blatného básní z let 1982-1990. Je to ohromující množství, ale pořád jen zlomek toho, co zůstalo v Blatného básnické pozůstalosti uložené nyní v pražském Památníku národního písemnictví.
poezie

Jde pražské dítě domů z bia...

440 Kč
Mléko a med
(4x)
Sbírka básní a krátké prózy o přežití. O lásce a ztrátě, násilí a zneužívání, o ženskosti. Kniha je rozdělena do čtyř kapitol a každá má jiné poselství. Jedna se snaží léčit zármutek, jiná zase bojuje s všudypřítomnou bolestí.
poezie

Mléko a med

314 Kč
Ochranný dohled
(1x)
Verše undergroundového básníka z 80.let.
poezie

Ochranný dohled

224 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 130 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 13 > >>