Nejprodávanější tituly - červenec 2019
hudba

Nebe je zatažený
Trojalbum sólových koncertních nahrávek Filipa Topola (1965-2013) zpřístupňuje jednu důležitou, svébytnou podobu hudebníkova a básníkova světa. Možná tu "nejniternější a nejosobnější, nezaštítěnou nějakým kolektivem," jak sám říkal.
hudba

Nebe je zatažený

359 Kč
80/80 Největší hity 1964-2019
Zpěvákovo červencové kulaté životní výročí vybídlo k vytvoření kompilace osmdesátky slavných songů z jeho repertoáru.
hudba

80/80 Největší hity 1964-2019

527 Kč
No.6 Collaborations Project
No. 6 Collaborations Project je čtvrté album anglického zpěváka a písničkáře Eda Sheerana. Jde o pokračování jeho staršího projektu, na kterém spolupracoval s nejrůznějšími hosty.
hudba

No.6 Collaborations Project

791 Kč
Brel - Ces Gens-la
Kompilace písní Jacquese Brela v podání různých interpretů.
hudba

Brel - Ces Gens-la

359 Kč
Černá
(1x)
Debutové album zpěvačky Nadi Válové představuje její hlasové dispozice v nejrůznějších polohách, k čemuž jí skýtají bohaté možnosti nádherné texty Michala Horáčka. Autorem hudby většiny písní je Petr Hapka, jedna je z pera Ivana Hlase.
hudba

Černá

296 Kč
Krev není voda
Písničky z divadelního představení pro děti Krev není voda. Autory devíti písní, které zní živě i na jevišti jsou Ondřej Galuška (Eggnoise, Playground English, Odd Gift) a Milan Cais (Tata Bojs).
hudba

Krev není voda

269 Kč
Masopust
Reedice kultovního alba z roku 1986.
hudba

Masopust

296 Kč
Skleněný den
Po politickém albu Sto let nahrál Jaroslav Hutka novou desku, složenou naopak z písní lyrických, z nichž mnohé jsou inspirovány jeho pobyty v Indii. Skleněný den v jistém smyslu navazuje na album V rozpitých barvách.
hudba

Skleněný den

261 Kč
Zlom
Skupina Nerez se po 25 letech vrací na scénu. Kolekce dvanácti originálních písní-převážně od Zdeňka Vřešťála a Lucie Šoralové, ale i od zajímavých autorských hostů (Ondřej Soukup nebo Silvia Kaščáková) překvapuje žánrovou pestrostí.
hudba

Zlom

485 Kč
Konnichiwa
Debutová deska Konnichiwa je završením více jak tříleté existence skupiny Mirai. Nahrávala se v různých studiích a podíleli se na ní čtyři producenti.
hudba

Konnichiwa

296 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 55 položek
1 2 3 .. 6 > >>