Nejprodávanější Kniha - červenec 2019
česká

Kouzelná třída
Knížka Kouzelná třída vás zavede do světa na pomezí mezi fantazií a realitou, do školního prostředí, které je blízké zejména dětem na počátku školní docházky.
česká

Kouzelná třída

204 Kč
Mácha: Deníky
Letní milostný román se odehrává v současném Máchově kraji a je prosycen citacemi i "překrady" z Máchových děl i z knížek o Máchovi, od jehož narození letos uplyne 200 let.
česká

Mácha: Deníky

167 Kč
Mně se nestýskalo
Pavel Tigrid (1917-2003), český novinář, vydavatel exilového časopisu Svědectví a polistopadový politik v archivním rozhovoru s Petrem Kotykem z roku 1992.
česká

Mně se nestýskalo

179 Kč
Mým marodům
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
česká

Mým marodům

203 Kč
Okamžik rozhodnutí. Rozhovory o umění
(1x)
Jednačtyřicet rozsáhlých portrétních interview - brazilský architekt Oscar Niemeyer, německý malíř Neo Rauch, jeho čínský protějšek Zhang Xiaogang a další.
česká

Okamžik rozhodnutí. Rozhovory o umění

134 Kč
Omluva Julii
Román zachycuje pohled člověka, který prožil život v emigraci a hledá domov, zkouší nalézt oporu, nevázat se a zároveň být k něčemu připoutaný. Jde i o příběh milostný. Velmi živé, zřetelně autobiografické dílo.
česká

Omluva Julii

252 Kč
Pomsta hadů
Literární tradice tchajwanských domorodců velmi bohatá. Kniha Pomsta hadů přináší příběhy ilustrující ústní tradici těchto kmenů, jsou mezi nimi základní mýty o původu lidí, o povodni, o získání ohně, příběhy o obludách i dojímavé milostné příběhy.
česká

Pomsta hadů

220 Kč
Robinson Crusoe
(1x)
Komiksová adaptace slavného románu anglického spisovatele Daniela Defoea je určena dětem od 9 let. Strhující děj, výstižné ilustrace a forma obrázkového románu nadchne každé dítě a čtení se tak pro něj stane velkou zábavou.
česká

Robinson Crusoe

148 Kč
Sharpův orel
Děj dalšího pokračování slavné série Sharpových příběhů se odehrává v červenci roku 1809 a vrcholí bojem o španělské město Talavera. Osmá kniha série Richard Sharpe.
česká

Sharpův orel

116 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>