Nejprodávanější Kniha - červenec 2019

Gerda
(1x)
Laskavé vyprávění o podmořském světě s působivými ilustracemi.
Ukázky

Gerda

269 Kč
Harry Potter: Cesta dějinami čar a kouzel

Úchvatný průvodce bradavickými školními osnovami i dějinami kouzel. Připomeňte si dvacáté výročí vydání prvního dílu Harryho Pottera a prohlédněte si neobyčejnou sbírku magických artefaktů.

Ukázky

Harry Potter: Cesta dějinami čar a kouzel

359 Kč
Hastrman
(6x)
Novodobá utopie, dílo pozdního romantismu, pohádka pro lid držený pod krkem svou vlastní politickou reprezentací – tak lze charakterizovat Hastrmana (2001), potenciální černou knihu ekoterorismu… kdyby to nebyla kniha zelená.

Hastrman

223 Kč
Hipík
(2x)
V částečně autobiografickém románu Hipík se Paulo Coelho vrací do svého mládí, do bouřlivé doby přelomu 60. a 70. let 20. století. Rámec příběhu tvoří líčení cesty za poznáním do Nepálu.
Ukázky

Hipík

223 Kč
Hod mrtvou labutí
(5x)
Všechny Hüblovy povídky mají dvojznačné hrdiny, napůl záporné, napůl kladné, a vždy nepříjemně a dotěrně blízké. Je to zneklidňující, drsné i zábavné čtení.
Ukázky

Hod mrtvou labutí

269 Kč
Hodinky od Ašera
(4x)
Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda.

Hodinky od Ašera

269 Kč
Homeopatie do kapsy
Každý z nás se jednou setkal s náhlou horečkou, hmyzím kousnutím nebo řešil neustávající kašel. Kniha je určena pro všechny, kteří chtějí najít cestu k homeopatii a nikdy se sní nesetkali. Pomůže seznámit se s příznivými účinky na organismus.

Homeopatie do kapsy

152 Kč
Hradba západu
Pátá část cyklu o protitureckých válkách v Uhersku, Sedmihradsku, Chorvatsku a Středomoří v letech 1660–1664.

Hradba západu

421 Kč
Hrajeme si u maminky + CD
Předkládaná sbírka říkadel, popěvků, dětských her a rozpočitadel vychází z dlouholetých zkušeností autorky, které získala jako matka, babička a především jako pedagog. Toto druhé vydání je doplněno CD - zhudebnil J. Pavlica, nahrál Hradišťan.

Hrajeme si u maminky + CD

359 Kč
Chladnokrevně
(4x)
Chladné londýnské ráno. Velký kufr, který vyplavila Temže. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její kolegyně Mossová už tuší, že je uvnitř nečeká příjemné překvapení…
Ukázky

Chladnokrevně

404 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>