Nejprodávanější Kniha - červenec 2019
naučná, odborná a učebnice

Staré pověsti české a moravské - 11%
(1x)
Moderní převyprávění Jiráskových pověstí z pera oblíbené autorky pro děti a mládež. Napínavé příběhy psané živým jazykem od svého prvního vydání v roce 2005 zasáhly tisíce školních děti a oprávněně náleží mezi stálice školní četby.
naučná, odborná a učebnice

Staré pověsti české a moravské

359 Kč
319 Kč
Staropražská kuchařka - Rusky - 11%
Více dárkový předmět a kuriozita než klasická kuchařka, a přece se můžete zároveň inspirovat spoustou prastarých receptů, které znovu objevil nedávno zesnulý znalec historické kuchyně Viktor Faktor.
naučná, odborná a učebnice

Staropražská kuchařka - Rusky

314 Kč
279 Kč
Stopy neznáma - 11%
Kniha českého dobrodruha a záhadologa opět přináší sbírku příběhů o nevysvětlitelných a záhadných událostech, z nichž mnohé se staly i v nedávné minulosti.
naučná, odborná a učebnice

Stopy neznáma

206 Kč
183 Kč
Stromy vypravují - 30%
Životy stromů propojené v příbězích s osudy lidí nám umožňují zamyslet se i nad naší historií. Stromy tím, že se mohou dožít vyššího věku než lidé, se stávají svědky osudů těch, vedle kterých někdy i staletí rostou. A proto mohou „vypravovat“.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Stromy vypravují

332 Kč
232 Kč
Stůjte si za svým - 11%
Potřebujete se lépe vymezit? Ve kterých situacích nemáte jasné hranice? Máte příliš nepropustné hranice, nebo naopak příliš propustné?
naučná, odborná a učebnice

Stůjte si za svým

89 Kč
79 Kč
Svět Dona Quijota - 11%
Svět Dona Quijota je kolektivní monografie, jejímž cílem je představit základní problémy interpretace slavného Cervantesova románu, vydaného ve dvou dílech v letech 1605 a 1615. Devět autorů této práce se zabývalo dlouhodobým studiem literatury, jež
naučná, odborná a učebnice

Svět Dona Quijota

351 Kč
312 Kč
Světlo, stíny a tma v české kultuře 19. století - 11%
Jednotlivé příspěvky tematizují nejen fyzické či technické „světlo“, ale i osvětu a dědictví osvícenství, nejen stíny luceren a kandelábrů, ale i stíny minulosti či smrti, nejen tmu, ale i temnoty v lidské mysli nebo tmářství.
naučná, odborná a učebnice

Světlo, stíny a tma v české kultuře 19. století

347 Kč
308 Kč
Světlonoška - 11%
(3x)
Nechejte se unést poutavým a cituplným příběhem psychoterapeutky Dity a jejich klientů. Sledujte, jak se během adventního období dají do pohybu jejich životní osudy. Vše je možné, stačí jen otevřít svou mysl a své srdce... a pak se začnou věci dít...
naučná, odborná a učebnice

Světlonoška

305 Kč
271 Kč
Světové osobnosti, jak je (možná) neznáte 2 - 11%
Co v učebnicích dějepisu nenajdete... Víte, že britská královna Viktorie svého budoucího manžela požádala sama o ruku, zavedla v zemi bílé svatební šaty i vánoční stromeček a milovala jízdu vlakem?
naučná, odborná a učebnice

Světové osobnosti, jak je (možná) neznáte 2

224 Kč
199 Kč
Šesté vymírání - 11%
Americká autorka Elizabeth Kolbertová se rozhodla zasadit až detektivně pojatý příběh šestého vymírání, které probíhá přímo před našima očima, do kontextu katastrofických změn, jimiž procházela naše planeta.
naučná, odborná a učebnice

Šesté vymírání

311 Kč
276 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>