Nejprodávanější e-knihy - červenec 2019
historie a fakta

Ženy z rodu Přemyslovců - 20%
Poznejte osud svaté Ludmily, Mlady, Doubravy, která přinesla Polákům křesťanství, Markéty, někdejší královny dánské, i naší milované Anežky České, která prozářila temný středověk milosrdenstvím.
historie a fakta
Ukázky

Ženy z rodu Přemyslovců

149 Kč
119 Kč
Hříchy a vášně přemyslovských králů - 20%
V knize Hříchy a vášně přemyslovských králů nahlíží známý spisovatel a publicista Jan Bauer na přemyslovské krále (a jejich předchůdce knížata) nejen jako na historické osobnosti, ale hlavně jako na muže z masa a kostí.
historie a fakta
Ukázky

Hříchy a vášně přemyslovských králů

135 Kč
108 Kč
Jan Hus známý i neznámý - 20%
Jiří Kejř vypráví přístupnou formou příběh života mistra Jana Husa, systematicky vysvětluje pohnutky jednání tohoto významného myslitele i podstatu jeho individualistického založení.
historie a fakta
Ukázky

Jan Hus známý i neznámý

100 Kč
80 Kč
Kolonie Waldner 555 - 20%
Jižní Amerika se má stát novou bojovou frontou pro konečné vítězství Třetí říše. Úspěchy německých vědců jsou nesporné, a kdyby měli ještě pár roků k dispozici a německá vojska neutrpěla porážku, kdoví, jak by se osudy světa dále vyvíjely...
historie a fakta
Ukázky

Kolonie Waldner 555

254 Kč
203 Kč
Benešovy dekrety - 20%
(2x)
Známý historik a publicista přináší střízlivý a nacionálně nezaujatý pohled na tzv. Benešovy dekrety.
historie a fakta
Ukázky

Benešovy dekrety

50 Kč
40 Kč
Botswana - 20%
U nás nepříliš známá země, která se do povědomí českého čtenáře dostala především díky nemoci AIDS. Přitom ve srovnání s ostatními africkými zeměmi se Botswana vyznačuje vysokou mírou demokracie a fungujícími institucemi.
historie a fakta
Ukázky

Botswana

50 Kč
40 Kč
Čína - stručná historie států - 20%
(1x)
Druhý svazek edice je zasvěcen dějinám Číny, které svou více než 4 000 let dlouhou kontinuitou a svébytnou civilizací představují ojedinělý světový fenomén.
historie a fakta
Ukázky

Čína - stručná historie států

50 Kč
40 Kč
Hannibal před branami - 20%
(1x)
V lidských dějinách není mnoho osobností, jejichž jména jsou synonymem mimořádných vlastností a činů. Hannibal, syn Hamilkarův, vynikající kartáginský vojevůdce a politik za druhé punské války (218-202 př. n. l.) mezi ně mimo veškerou pochybnost patří.
historie a fakta
Ukázky

Hannibal před branami

199 Kč
159 Kč
Král zvedá meč
Kdo je tajemný Pavel v blízkosti českého krále Karla z rodu Lucemburků? Mnich řádu dominikánů, nebo rytíř zběhlý ve válečném umění? Obratný diplomat, či nájemný vrah? Odkud vůbec přišel? Historický krimi román.
historie a fakta
Ukázky

Král zvedá meč

169 Kč
Manuál obranné střelby II - 20%
Kniha, zaměřená nejen na technické, ale i na taktické prvky zvládání jak různých brokových zbraní, tak i pušek na bázi Sa58, AK47 a AR15/M4, je doplněna více než pěti sty barevnými fotografiemi.
historie a fakta
Ukázky

Manuál obranné střelby II

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 110 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>