Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019

V oblaku dezinfekce
Také se bojíte navštívit lékaře? Máte strach z nemocnice? A co přísné sestřičky? Zkuste se na svět podívat očima Ivanky Deváté a zjistíte, že nic není tak černé, jak se na první pohled zdá. Stonat může být někdy i zábava, zvlášť je-li člověk malé dítě s pečující maminkou, která bez meškání navaří oblíbené jídlo.
Ukázky

V oblaku dezinfekce

159 Kč
V temnotě
(2x)
Druhý případ inspektora Adama Fawleyho od autorky thrilleru Někdo blízký.
Ukázky

V temnotě

239 Kč
Věda - Víra - Věčnost
Unikátní publikace se zabývá otázkami vědy i náboženství, a zároveň upozorňuje na jejich hranice, které si mnohdy samy vytvářejí. Poukazuje na jejich vliv v různých oblastech i perspektivy dalšího vývoje.
Ukázky

Věda - Víra - Věčnost

275 Kč
Vím, že tě chci
Navenek má Tyler Bruce dokonalý život. Jezdí neskutečným bourákem, jeho přítelkyně vypadá jako bohyně a žádný mejdan se bez něj neobejde.
Ukázky

Vím, že tě chci

249 Kč
Vířivka
(3x)
Helena se vrací po dvanácti letech z vězení. Začíná znovu od nuly a žije ze dne na den. Pronajme si garsonku s vířivkou uprostřed pokoje, najde si práci, přítele… Postupně zjišťuje, že se zase dokáže radovat. Nicméně minulost, kterou pečlivě skrývá, na ni zaútočí…
Ukázky

Vířivka

179 Kč
Vnitropodnikové směrnice v účetnictví
Jaké vnitropodnikové směrnice, jak a proč je povinné vytvořit a jaké směrnice mohou, ale nemusí být vyhlášeny?
Ukázky

Vnitropodnikové směrnice v účetnictví

339 Kč
Volby do Poslanecké sněmovny 2017
Kniha autorského kolektivu z Katedry politologie a Mezinárodního politologického ústavu Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity komplexním způsobem analyzuje volby do Poslanecké sněmovny v roce 2017.
Ukázky

Volby do Poslanecké sněmovny 2017

199 Kč
Vůně ďábla
Desátý případ inspektorky Malin Forsové.
Ukázky

Vůně ďábla

229 Kč
Vypůjčená minulost

Co se stane, když objevíte deník své matky?  „Na klín si položila batoh a vytáhla knihu v tmavě hnědých deskách s nápisem „1985“ – matčin deník z toho roku, který vzala asi před měsícem z jejího trezoru na šperky. Byl mezi dalšími papíry hluboko na dně. Zapálila si cigaretu, uvelebila se na lavičce a začala číst.“ Moudrý se učí z chyb druhých. Ale jak se to vlastně dělá? Když sedmnáctiletá Tereza najde deník své matky, dostane příležitost se o to pokusit. Dokáže ji využít?

Ukázky

Vypůjčená minulost

189 Kč
Vytí vlka, vlka vytí
Vlk samotář – tak trochu zatracenec, tak trochu punker – na symbolické pouti dantovským peklem, při níž naráží na otázky sociální a politické bezmoci současného Balkánu, na problém rozkladu vzdělávacího systému, rostoucího náboženského extremismu či historické mytizace.
Ukázky

Vytí vlka, vlka vytí

209 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100