Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
osobní rozvoj

Personalistika pro manažery a personalisty - 20%
Personalistika pro manažery a personalisty přináší ucelený pohled na personalistiku a personální činnosti v moderní organizaci. Manažeři a personalisté si prostřednictvím publikace osvojí systémové a strategické zásady a postupy organizace personalistiky.
osobní rozvoj
Ukázky

Personalistika pro manažery a personalisty

212 Kč
170 Kč
Poznej svůj cíl - 20%
(3x)
Kniha vypráví o životních souvislostech a upozorňuje na základní úkol každého člověka - projevit se! Populárně-psychologický rádce.
osobní rozvoj
Ukázky

Poznej svůj cíl

130 Kč
104 Kč
Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
osobní rozvoj
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
Odvážným (ženám) patří svět - 20%
Chcete žít nudně a nesamostatně, nebo se raději vydáte na dobrodružnou pouť životem? Kdy budete mít čas vystrčit hlavu nad hladinu a konečně být taky sama sebou? Autorka téhle knihy na to dává jasnou a srozumitelnou odpověď: TEĎ!
osobní rozvoj
Ukázky

Odvážným (ženám) patří svět

149 Kč
119 Kč
Věřte sami sobě! - 20%
Podceňujete se? Nevěříte si? Komplikuje vám snížené sebevědomí osobní i profesní život a nevíte, co s tím? PhDr. Tomáš Novák se ve své zbrusu nové publikaci zaměřuje právě na sebedůvěru a vůli.
osobní rozvoj
Ukázky

Věřte sami sobě!

186 Kč
149 Kč
Kariérní poradenství - 20%
Práce, a tedy i povolání, je nedílnou součástí nás všech. Povolání nás ovlivňuje dokonce natolik, že podle něj hodnotíme svou spokojenost s vlastním životem, životním stylem či způsobem trávení volného času.
osobní rozvoj
Ukázky

Kariérní poradenství

254 Kč
203 Kč
Nenechte se šikanovat kolegou - 20%
V praktické a čtivé příručce české autorky se dozvíte, jak se bránit mobbingu, tedy systematickému, cílenému, opakovému a často i protiprávnímu zásahu do pracovního a soukromého života člověka ze strany kolegy či kolegů.
osobní rozvoj
Ukázky

Nenechte se šikanovat kolegou

135 Kč
108 Kč
Profesionální asistentka - 20%
Tak jako je profesionální asistentka pravou rukou svého šéfa nebo týmu, je tato knížka pravým pomocníkem asistentky. Čtivá a praktická příručka zkušené autorky a office manažerky je určena začínajícím i zkušenějším asistentkám.
osobní rozvoj
Ukázky

Profesionální asistentka

135 Kč
108 Kč
Jak se asertivně prosadit - 20%
(1x)
Mnoho lidí vyhledává psychiatrickou nebo psychologickou pomoc i v případech, kdy by si své problémy mohli vyřešit sami. Mohli by je dokonce vyřešit dříve, než se nakupí do takového množství, že se stávají nepřehlednými.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak se asertivně prosadit

161 Kč
129 Kč
Řízení podle kompetencí - 20%
Špičkoví konzultanti a lektoři ukazují manažerům, kde začít cestu za vybudováním úspěšné firmy, jakou strategii zvolit, jak řešit vzniklé obtíže a učit se z vlastních výsledků.
osobní rozvoj
Ukázky

Řízení podle kompetencí

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 110 položek
<< < 1 .. 9 10 11