Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
ostatní

Skládané hvězdy na okna - 20%
(1x)
Výtvarná technika popsaná v knize je zaměřena na práci s průsvitným pergamenovým papírem. Dává nám možnost vstoupit do hry světla a stínů, barevnost papírů přináší do interiéru silné umocnění jasu a radosti.
ostatní
Ukázky

Skládané hvězdy na okna

157 Kč
126 Kč
Údržba chaty a chalupy - 20%
Publikace je určená pro majitele chat a chalup a všechny domácí kutily, kteří se zajímají jak svépomocí udržovat či renovovat nemovitost.
ostatní
Ukázky

Údržba chaty a chalupy

135 Kč
108 Kč
Ruské duše - 20%
(4x)
Bývalý zpravodaj Českého rozhlasu v Rusku připravil knihu rozhovorů s třiceti nejzajímavějšími lidmi, s nimiž se setkal během svého pobytu v této zemi. Jejich prostřednictvím poznáme historii i současnost ruské společnosti se všemi rozpory a problémy...
ostatní
Ukázky

Ruské duše

99 Kč
79 Kč
Bonsaj - 20%
Tento průvodce pěstováním bonsají je určen především začínajícím pěstitelům a obdivovatelům bonsají. Kniha si neklade za cíl být vysoce odborným dílem, ale spíše praktickou příručkou založenou na dlouholetých osobních zkušenostech autora.
ostatní
Ukázky

Bonsaj

280 Kč
224 Kč
Zahradní pece na pizzu a chleba - 20%
Kniha je věnována návrhům a stavbě pecí od těch klasických menších po profesionální. Čtenář získá návody jak a z jakého materiálu si takovou pec postavit.
ostatní
Ukázky

Zahradní pece na pizzu a chleba

135 Kč
108 Kč
Architektura - historie - umění - 20%
Kniha je určena zájemcům o historii, učitelům, studentům gymnázií a vysokých škol a široké veřejnosti.Víceoborová publikace, která přináší pohled na vývoj evropské civilizace, evropského myšlení (filosofie) a na přímý dopad tohoto myšlení na architekturu.
ostatní
Ukázky

Architektura - historie - umění

339 Kč
271 Kč
Podkovářství - 20%
Podkovářství je samostatné řemeslo. Přesto zůstalo dodnes spjato s kovářstvím, ale stejně tak k němu neoddělitelně patří znalosti z veterinárního lékařství.
ostatní
Ukázky

Podkovářství

144 Kč
115 Kč
Vánoční ozdoby z drátků a korálků - 20%
Knížka přehledně a názorně popisuje postup výroby vánočních ozdob z drátků a korálků od nejjednodušších po náročnější.
ostatní
Ukázky

Vánoční ozdoby z drátků a korálků

118 Kč
94 Kč
Kůže - zpracování a výrobky - 20%
Jediná publikace na českém trhu, která se věnuje nejrůznějším výrobkům z kůže vznikajících v různých kožedělných odvětvích. Výhodou pro čtenáře jsou komplexní informace o více řemeslech, kterými se kvůli velkému množství kožených produktů kniha zabývá.
ostatní
Ukázky

Kůže - zpracování a výrobky

186 Kč
149 Kč
Pěstujeme citrusy v našich podmínkách - 20%
Po delší době se dostává čtenářům do rukou ryze česká příručka o pěstování citrusů, která obsahuje v prvé řadě praktické rady zejména pro amatérské pěstitele.
ostatní
Ukázky

Pěstujeme citrusy v našich podmínkách

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 162 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 > >>