Nejprodávanější hudba - srpen 2019
world music

Divé husy
Houslistka a zpěvačka Jitka Šuranská našla vynikající spoluhráče, mandolinistu Martina Krajíčka a kontrabasistu Mariana Friedla, a společně natočili album, které ukazuje, jak silné jsou písničky a odkazy moravského folklóru v současnosti.
world music

Divé husy

269 Kč
Velesu
Velesu vzývá pohanského boha. Tomáš Kočko se obrací k pánovi zásvětí, jenž střeží řád a čas. V krvi a duši nám tepe rytmus našich předků, jejich sny, radosti i strasti a obavy. I díky tomu devět autorských skladeb Tomáše Kočka dokáže zasáhnout každého posluchače.
world music

Velesu

269 Kč
Tři hlasy / Three Voices
Kosmopolitní skupina Light In Babylon a izraelská zpěvačka íránského původu Michal Elia Kamal, maďarská zpěvačka Irén Lovasz, pražský mezinárodní ansámbl Shum Davar a mandolinista Martin Krajíček se ocitli společně na pódiu s houslistkou a zpěvačkou Jitkou Šuranskou.
world music

Tři hlasy / Three Voices

269 Kč
Ingwe
Na albu Ingwe je hudba inspirovaná mytologickými příběhy severoamerických indiánů, Eskymáků, starověkou Čínou i jinými kulturami. Název Ingwe pochází z afrického jazyka xhosa a znamená Modrý jeřáb.
world music

Ingwe

269 Kč
Jako Šántidéví
Autorka, která měla hudbu v krvi. Byla schopná s neuvěřitelnou lehkostí napsat píseň v jakémkoliv myslitelném stylu a naprosto bezchybně a autenticky ji zazpívat. Album Jako Šantidéví bylo její poslední.
world music

Jako Šántidéví

269 Kč
Longe
Zlínská formace Maraca, nořící se do vod etno world music s nádechem jazzu, zhudebnila na svém druhém albu básně nejslavnějšího moderního portugalského autora Fernanda Pessoy.
world music

Longe

224 Kč