Nejprodávanější tituly - srpen 2019
erotika

Michaela - 20%
(10x)
Klášter plný krásných jeptišek, kde jedné větrné noci zabuší na vrata hledaný zločinec… Nové vydání novely, pod kterou se autor Miloš Urban váhal před lety podepsat, a proto ji vydal pod pseudonymem Max Unterwasser.
erotika
Ukázky

Michaela

98 Kč
78 Kč
Bez rozloučení - 11%
Nora O’Brienová utekla z Indiany do Skotska, přesvědčená, že dělá správnou věc. Po třech letech v nové zemi jí však zůstala jen vina a lítost. Pak do jejího života vstoupil Aidan Lennox, starší, světaznalý a přitažlivý hudební skladatel.
erotika

Bez rozloučení

323 Kč
287 Kč
Justina - 11%
(1x)

Ikona erotické literatury spolu s legendou erotického komiksu! V osmnáctém století napsal proslulý markýz de Sade svůj příběh o prokletí dobrých mravů – příběh, který i přes své stáří vychází stále znova a je bezpečně schovaný v mnohých knihovnách.

erotika

Justina

404 Kč
359 Kč
Nenasytná - 20%
SEX - je opět hlavním tématem další knihy autorky Jany Javorské. Jak se může stát z usazené manželky, která nezná nic jiného než nudu všedního života, zaměstnání, péči o rodinu a manžela, vášnivá a nenasytná milenka prahnoucí dnes a denně po sexu?
erotika
Ukázky

Nenasytná

129 Kč
103 Kč
13. komnata milenek - Uzavřený kruh - 11%
Revidované a rozšířené vydání dvou volně na sebe navazujících knih - 13. komnata milenek (Nevěra v přímém přenosu, aneb když láska bolí) a Srdcem proti rozumu.
erotika

13. komnata milenek - Uzavřený kruh

269 Kč
239 Kč
Hra - 11%
Erotický román plný nezřízeného sexu a zároveň i napětí.
erotika

Hra

224 Kč
199 Kč
Mrcha - 20%
Sem tam trochu erotiky, sem tam trochu humoru a samozřejmě i jistá dávka žhavého sexu, přesně tak, jak jsme již od autorky Jany Javorské zvyklí. Toto jsou příběhy, ve kterých je vždy hlavní hrdinkou žena, ale ne ledajaká.
erotika
Ukázky

Mrcha

89 Kč
71 Kč
69 - 20%
(1x)
Lechtivá knížka od Sexy Luccy. Obsahuje 69 erotických povídek, v nichž se zhmotní vaše tajné sny a sexuální fantazie, o nichž jste se báli komukoliv přiznat.
erotika
Ukázky

69

99 Kč
79 Kč
Naostro 2 - 20%
(2x)
Další kniha erotických příběhů, jež vás naladí na tu správnou strunu nejen před spaním.
erotika
Ukázky

Naostro 2

89 Kč
71 Kč
Odsouzena k rozkoši
Emilia Boscová by se dala označit za šedou kancelářskou myš, která pro muže není nijak zvlášť zajímavá. Když do právnické kanceláře, kde pracuje, nastoupil nový kolega Thomas von Pfistheim, nemohla se zbavit pocitu, že ji stále pozoruje.
erotika
Ukázky

Odsouzena k rozkoši

49 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>