Nejprodávanější tituly - srpen 2019
rodina a dítě

Zdravé těhotenství, přirozený porod - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.
rodina a dítě

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
559 Kč
Krok za krokem první třídou - 14%
První třída.Magické slůvko "poprvé" provází prvňáčky celým rokem. Poprvé si sami přečtou knížku, poprvé se sami podepíší, poprvé vyřeší slovní úlohu, poprvé dostanou vysvědčení... To vše s nimi prožívají i jejich učitelé.
rodina a dítě

Krok za krokem první třídou

241 Kč
207 Kč
Hravý průvodce Prahou - 11%
(1x)
Hravý průvodce Prahou – to je 19 výletů, které vás zavedou na Pražský hrad, Kampu, Hradčany, Petřín, Vyšehrad nebo do židovského a Starého Města.
rodina a dítě
Ukázky

Hravý průvodce Prahou

332 Kč
295 Kč
Když se řekne Rozcvička - 11%
Kniha nabízí nové náměty pro vedení pohybových aktivit – metodický zásobník cviků pro nácvik a rozvoj pohybových dovedností, zásobník pohybových her a pohádkových cvičení.
rodina a dítě

Když se řekne Rozcvička

179 Kč
159 Kč
Pět zlatých klíčů k naplněnému životu s dětmi od narození do sedmi let - 11%
Rodičovství je největší dar života, ale je to zároveň cesta vývoje a příležitost poznat lépe sám sebe, poznat další rozměry života.
rodina a dítě

Pět zlatých klíčů k naplněnému životu s dětmi od narození do sedmi let

205 Kč
182 Kč
Montessori konkrétně 1 - 11%
První díl obsahuje cvičení z oblasti praktického života zahrnující péči o vlastní osobu a smyslové výchovy, jako je poznávání rozměrů, barev, rozvoj hmatu, sluchu a dalších smyslů, poznávání forem a tvarů a další.
rodina a dítě
Ukázky

Montessori konkrétně 1

306 Kč
272 Kč
Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let - 11%
Montessori způsob, který nabízí dětem ve věku 3 až 6 let více než 60 různých rozvíjejících aktivit k objevování základních anglických slovíček.
rodina a dítě

Můj velký sešit Montessori - angličtina - 3 až 6 let

314 Kč
279 Kč
Sebeúcta u dětí - 11%
Nová kniha známého psychoterapeuta Heinze-Petera Röhra ukazuje, že pouze když mají děti silné sebevědomí, mohou se dobře rozvíjet. Poruchy vývoje sebevědomí často ústí v psychologické problémy v dospělosti a v problémy chování.
rodina a dítě

Sebeúcta u dětí

269 Kč
239 Kč
Odměny a tresty ve školní praxi - 20%
Jednou z nejdůležitějších aktivit učitele ve třídě je odměňování a trestání. Tyto činnosti souvisí nejen s kázní a udržováním pravidel ve třídě, ale také s motivací, třídním klimatem i se vztahem žáků ke vzdělávání vůbec.
rodina a dítě
Ukázky

Odměny a tresty ve školní praxi

246 Kč
197 Kč
Před úsvitem, po ránu /2.vydání/ - 11%
Druhé vydání zahrnuje deset esejí o vývoji lidského mozku před narozením, v kojeneckém, batolecím, předškolním a školním věku včetně dospívání.
rodina a dítě

Před úsvitem, po ránu /2.vydání/

234 Kč
208 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 209 položek
<< < 1 2 3 4 .. 21 > >>