Nejprodávanější hudba - srpen 2019
rock

Lešť
Skupina Ladě, která patří k tomu nejlepšímu z české hudby stojící mimo pozornost mainstreamových médií, a její třetí řadové album, přes veškerou „alternativnost“ možná hravější než kdykoli předtím.
rock

Lešť

269 Kč
The Best of Tara Fuki
Tara Fuki předkládají po pěti řadových albech (Piosenki do snu, Kapka, Auris, Sens, Winna) výběr těch nejlepších skladeb. Na albu jsou zastoupena všechna alba téměř rovným dílem a zachycují postupný vývoj tohoto ojedinělého hudebního úkazu.
rock

The Best of Tara Fuki

539 Kč
KUB 59 & Červeným vrchem
Silná atmosféra rockových písní založená na charismatickém projevu Michaela Kubesy a na brilantních hudebních schopnostech všech členů skupiny. Temný a neurvalý obraz něhy hudby a poezie.
rock

KUB 59 & Červeným vrchem

269 Kč
Kalná
Ladě svou hudbou podtrhují rockové písničkářství, ze kterého je cítit blues – kapela, která žánry posunuje dál. Parta sdružená okolo charismatického zpěváka a básníka Michaela Kubesy nenabízí nějaké vymazlené trendy pozlátko, ale spíše syrovost život
rock

Kalná

359 Kč
Rumours
(1x)
Reedice alba Rumours kapely Fleetwood Mac z roku 1977.
rock

Rumours

521 Kč
Silmarillion & Stará vlna
Reedice studiového alba Silmarillion sdružení Jan Hrubý & Kukulín je koncipováno jako vokální na rozdíl od ostatních projektů Jana Hrubého. Deska je tématicky zaměřena na hrdiny Tolkienova románu Silmarillion (Túrin, Beren a Lúthien, trpaslíci).
rock

Silmarillion & Stará vlna

269 Kč
Černý koření
Černý mosty charakterizují vedle obrovské energie a svižného rytmu skladeb i klávesy a la Doors, je tu plnozvučná elektrická kytara vykreslující zkušená sóla, o standardně rozjetých bicích a stylovém, ve sboru sladěném zpěvu ani nemluvě.
rock

Černý koření

89 Kč
Studio 1983 & Live 1988
Dvojalbum jednoho ze slavných souborů Nové vlny.
rock

Studio 1983 & Live 1988

297 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2