Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
učebnice

Deutsch im Beruf - 20%
Zlepšete si svou němčinu na zajímavých a zábavných cvičeních tematicky souvisejících s využitím němčiny v práci. Kniha obsahuje procvičování gramatiky a slovní zásoby i porozumění textům.
učebnice
Ukázky

Deutsch im Beruf

135 Kč
108 Kč
Makroekonomie - 20%
Čtvrté vydání pedagogicky osvědčené učebnice makroekonomie reaguje na změny, ke kterým došlo v posledních letech jak v české a světové ekonomice, tak i v ekonomické teorii.
učebnice
Ukázky

Makroekonomie

399 Kč
319 Kč
Patologie - 20%
3. vydání základní učebnice patologie pro studenty ošetřovatelství, nelékařských zdravotnických oborů, porodní asistence a zubního lékařství. Publikace zahrnuje novinky v klasifikacích patologických změn a koresponduje se zahraniční literaturou.
učebnice
Ukázky

Patologie

509 Kč
407 Kč
Školní pravidla českého pravopisu - 20%
Nově zpracovaná Školní pravidla českého pravopisu nejen pro žáky a studenty! Přehledně uspořádaný výklad pravopisných zásad umožní rychle se zorientovat a snadno pochopit dané pravidlo.
učebnice
Ukázky

Školní pravidla českého pravopisu

149 Kč
119 Kč
Fyzika jinak - 20%
Trochu netradiční středoškolská učebnice fyziky, konkrétněji mechaniky. Pokrývá témata od převodů jednotek až po mechaniku tekutin.
učebnice
Ukázky

Fyzika jinak

99 Kč
79 Kč
Němčina Moderní konverzace - 20%
Chtěli byste s přehledem zvládnout každodenní komunikaci v němčině?
učebnice
Ukázky

Němčina Moderní konverzace

169 Kč
135 Kč
Průvodce studiem dějin středověkého výtvarného umění - 20%
Publikace je základní učebnicí pro studující dějin umění i dalších kulturně-historických oborů a je jediným učebním textem tohoto druhu v češtině. Velikost e-knihy je 29 MB.
učebnice
Ukázky

Průvodce studiem dějin středověkého výtvarného umění

143 Kč
114 Kč
Větičky na nepravidelná slovesa - 20%
Nepravidelná slovesa si teď můžete procvičit v krátkých větách a tak si je lépe zapamatovat. Budete číst 500 vět v angličtině a také v češtině. Poznáte, jak se nepravidelná slovesa používají ve větách.
učebnice
Ukázky

Větičky na nepravidelná slovesa

99 Kč
79 Kč
Anatomie 1 - 20%
První díl učebnice obsahuje anatomii celého pohybového aparátu. Profesor MUDr. Radomír Čihák, DrSc., a prof. MUDr. Miloš Grim, DrSc., jej opět upravili, aktualizovali a doplnili podle posledních poznatků.
učebnice
Ukázky

Anatomie 1

1 657 Kč
1 326 Kč
Anatomie 2 - 20%
Druhý díl vynikající učebnice obsahuje anatomii gastropulmonálního a urogenitálního systému a soustavy žláz s vnitřní sekrecí. Oproti předchozímu vydání je text doplněn o poslední poznatky z oblastí týkajících se vývoje orgánů, genetiky a embryologie.
učebnice
Ukázky

Anatomie 2

1 478 Kč
1 182 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 50 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>