Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2019
česká

Národní třída
(4x)
Klub osamělých rváčů. Hlavní hrdina, přezdívaný Vandam, vypráví příběh svých životních soubojů s městem, nedávnou minulostí a rodinnými démony. Drsná a zároveň melancholická novela ze sídliště, kde lidé a domy vzdorují přírodě i neodvratnému zániku.
česká

Národní třída

206 Kč
Kroky vraha
(2x)
V pražském lesoparku byla v noci uškrcena mladá žena. První detektivní případ inspektora Bergmana k poslechu.
česká
Ukázky

Kroky vraha

359 Kč
Babička
Jen málokterá kniha se zapsala do srdcí čtenářů tak hluboko jako právě Babička z pera známé české spisovatelky Boženy Němcové.
česká

Babička

359 Kč
Egypťan Sinuhet
(5x)
Nejúspěšnější román moderního finského klasika věrně zachycuje poměry v Egyptě za vlády 18. dynastie ve 14. století př. n. l.
česká

Egypťan Sinuhet

701 Kč
Černobílé prázdniny
Když se Honzík jednoho dne proboří nohou do dutiny skryté pod pařezem, objeví tam podivuhodný svět obývaný zvířátky. V tomhle světě je na všechno dost času, popíjí se tu čaj z porcelánového servisu, vyprávějí se pohádky...
česká

Černobílé prázdniny

248 Kč
Deník šílené manželky
Deník šílené manželky je druhou knihou Ireny Obermannové. Autorka sama přiznává, že je do jisté míry autobiografická a že ji psala v jednom z nejtěžších období svého života. Román, který osloví především ženy.
česká

Deník šílené manželky

269 Kč
Italské dvojhubky
(3x)
Proč si italští šviháci plní své letité sny v jakémkoliv věku? Proč zbytečně neremcají. Proč by Ital nikdy nepozřel margarín? Proč i v nejmenší vesnici bývá stejný počet barů i kadeřnictví? Jak lze vyzrát na pech vysoko v horách?
česká

Italské dvojhubky

269 Kč
Kapřík Metlík - nový domov
Audiokniha prvního dílu Kapříka Metlíka. Ponořte se pod hladinu a nechte se unést pohádkovým příběhem, kouzelnými melodiemi a samozřejmě nezapomenutelným hlasem Jakuba Vágnera.
česká

Kapřík Metlík - nový domov

224 Kč
Medová léta
Mládí voní medem, hořkne trapasy a sládne vzpomínkou.
česká

Medová léta

224 Kč
Olomoucký bestiář
Na panství olomouckého biskupa bylo bestiálně zavražděno několik žen. Podařilo se chytit a usvědčit vraha, který byl prohlášen za vlkodlaka a upálen. Po čase ovšem vraždy pokračují. Přemysl II. Otakar pošle na Moravu prokurátora Oldřicha z Chlumu.
česká

Olomoucký bestiář

314 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 59 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>