Nejprodávanější Kniha - srpen 2019
pro nejmenší

Malý zajíček - Narozeniny - 11%
(1x)
V této knížce najdou naši nejmenší malého zajíčka a plno jednoduchých aktivit, které jim pomohou poznat, jak to chodí na narozeninové oslavě. Všechno nejlepší!
pro nejmenší

Malý zajíček - Narozeniny

62 Kč
55 Kč
Nechci spinkat - Velký pokrok - 11%
Krátký příběh o Ondráškovi pomůže dětem s usínáním. Kniha obsahuje pohyblivé prvky, tolik oblíbené u dětí, ale také odborné rady pro rodiče a vychovatele.
pro nejmenší

Nechci spinkat - Velký pokrok

224 Kč
199 Kč
Už žádné plenky - Velký pokrok - 11%
Krátký příběh o Béďovi pomáhá dětem s nástupem do školky. Kniha obsahuje pohyblivé prvky tolik oblíbené u dětí, ale také odborné rady pro rodiče.
pro nejmenší

Už žádné plenky - Velký pokrok

224 Kč
199 Kč
Divoká zvířata - 11%
Prozkoumej divoká zvířata žijící na savanách! Najdeš tu vysoké žirafy okusující koruny stromů, gorilí rodinku i hrochy, kteří se ze všeho nejraději povalují ve vodě. Prohlédni si tuto knížku a seznam se s nimi!
pro nejmenší
Ukázky

Divoká zvířata

224 Kč
199 Kč
Malý nočník, malá hovínka - 11%
Všichni kakají. Pejsek, kočička, králíček i koník. Dokonce i velký brácha! Kde kakají zvířátka a jak vypadají jejich hovínka? Tato vtipná a hravě ilustrovaná knížka je ideální učební pomůckou pro rodiče, jejichž děti se právě učí na nočník.
pro nejmenší

Malý nočník, malá hovínka

224 Kč
199 Kč
Podívej se do svého těla - více než 100 odklápěcích okének - 11%
Tato encyklopedická knížka s odklápěcími okénky tě nechá nahlédnout do útrob lidského těla. Nauč se něco nového! Odklop více než 100 okének a zjisti, jak spolu všechny části lidského těla spolupracují a jak jsou vzájemně propojeny.
pro nejmenší

Podívej se do svého těla - více než 100 odklápěcích okének

314 Kč
279 Kč
Objevujeme svět! Domácí mazlíčci - 11%
Objevovat svět zvířátek a domácích mazlíčků je s tímto leporelem tak zábavné! Kdo si hraje s klubíčkem vlny? Kdo žije v tomto akváriu? Kdo si hraje v psí boudě? Kdo běhá v kolečku? Pojmenuj zvířátka a ukaž, které máš nejraději!
pro nejmenší

Objevujeme svět! Domácí mazlíčci

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Tělo - 11%
Objevovat svět lidského těla s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
pro nejmenší
Ukázky

Objevujeme svět! Tělo

224 Kč
199 Kč
Ve sněhu - Podívej se, kdo se schovává - 11%
(2x)

Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro deti od 1 do 6 let, které je naucí zábavnou formou poznávat zvírátka ve sněhu.

pro nejmenší

Ve sněhu - Podívej se, kdo se schovává

53 Kč
47 Kč
Co jsou hvězdy? - 11%
Bohatě ilustrovaná kniha s odklápěcími okénky nabízí základní otázky a odpovědi o hvězdách. Poučte zábavnou formou svého malého zvědavce.
pro nejmenší

Co jsou hvězdy?

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 40 položek
<< < 1 2 3 4 > >>