Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
dle období

Operation Anthropoid - 20%
The assassination of the Reichsprotektor Reinhard Heydrich became the most important resistance action in Europe during World War II. It was carried out by members of the Czechoslovak army abroad with significant support from the domestic resistance.
dle období
Ukázky

Operation Anthropoid

99 Kč
79 Kč
Atentát na Reinharda Heydricha - 20%
(4x)
První svazek komentované edice více než 500 německojazyčných dokumentů, vzniklých buď v okruhu působnosti německé politické a policejní správy v tzv. protektorátu Čechy a Morava, nebo v ústředních německých úřadech v Berlíně.
dle období
Ukázky

Atentát na Reinharda Heydricha

200 Kč
160 Kč
Radiotechnika za druhé světové války - 20%
Tuto knihu uvítají především milovníci 2. světové války. Získají s ní přehled o bezdrátové spojovací technice. Ta vydatnou měrou ovlivňovala součinnost všech druhů zbraní zúčastněných armád i dění za liniemi fronty.
dle období
Ukázky

Radiotechnika za druhé světové války

297 Kč
238 Kč
A brány se otevřely - 20%
Kniha nás postupně provází posledními okamžiky existence táborů v Dachau, Osvětimi a Terezíně. Jak probíhalo osvobození na těchto místech hrůzy? V čem se odlišovaly první okamžiky svobody v Dachau od Osvětimi a Terezína?
dle období
Ukázky

A brány se otevřely

99 Kč
79 Kč
Červené máky na Monte Cassinu - 20%
Ani odstup sedmi desetiletí nezmírnil palčivou naléhavost otázek po smyslu náletu, který proměnil jedno z nejstarších středisek evropské kultury v moře sutin a zmařil desetitisíce lidských životů.
dle období
Ukázky

Červené máky na Monte Cassinu

99 Kč
79 Kč
Krvavé dozvuky války - 20%
Kniha populárního autora literatury faktu poutavým způsobem a na základě dodnes málo známých anebo zcela neznámých faktů (a to včetně dobových černobílých fotografií) ukazuje čtenáři tehdejší dění.
dle období
Ukázky

Krvavé dozvuky války

297 Kč
238 Kč
Kuchyně pozdního středověku - 20%
(1x)
Na našem knižním trhu ojedinělá publikace, díky níž získáte ucelenou představu, jak se stravovali naši dávní předkové, jaká byla skladba jídla jednotlivých vrstev obyvatelstva a můžete si dokonce i vyzkoušet některý z uvedených receptů.
dle období
Ukázky

Kuchyně pozdního středověku

169 Kč
135 Kč
Půjdu do pekla spokojen... - 20%
Je to fascinující příběh. Vysoký důstojník SS Adolf Eichmann, pověřený uskutečněním obludného plánu vyhlazení židovského obyvatelstva na všech územích ovládaných nacistickým Německem, patří k nejbizarnějším osobnostem 20. století.
dle období
Ukázky

Půjdu do pekla spokojen...

99 Kč
79 Kč
Rada vzájemné hospodářské pomoci a Československo 1957-1967 - 20%
Detailně pojatá publikace líčí zaměření, organizaci a výsledky činnosti RVHP v letech 1957-1967.
dle období
Ukázky

Rada vzájemné hospodářské pomoci a Československo 1957-1967

150 Kč
120 Kč
S Theodorem nejen o hieroglyfech - 20%
Tato publikace svým stylem volně navazuje na knihu S Theodorem o hieroglyfech. Je tedy psána jako dialog mezi mladým Martinem a moudrým Theodorem, který tentokráte medituje nad staroegyptským uměním doprovázeným krátkými hieroglyfickými nápisy.
dle období
Ukázky

S Theodorem nejen o hieroglyfech

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>