Nejprodávanější tituly - srpen 2019
esoterika a astrologie

Thothův Tarot - Zrcadlo duše - 6%
(1x)
Thothův tarot na svých obrazech pojímá široké spektrum astrologických, numerologických a jiných symbolů a souvislostí. Nabízí vám zdroj hlubšího poznání. Lady Frieda Harris ztvárnila sérii 78 magických obrazů podle náčrtů a pokynů známého okultisty.
esoterika a astrologie

Thothův Tarot - Zrcadlo duše

660 Kč
622 Kč
Goetia sborník lóže OLDM - 11%
(1x)
I druhý titul z edice Grimoire Occulte lóže OLDM, pochází z původní vydavatelské taktovky S. L. MacGregora Matherse. Tentokráte se jedná o knihu Goetia. Populární encyklopedie goetických demonů, jejich zaklínání a další praxe.
esoterika a astrologie

Goetia sborník lóže OLDM

288 Kč
256 Kč
Živlová magie - 11%
Krátké shrnutí živlové teorie s důrazem na pratickou aplikaci. Jednotlivé živly a cvičení k nim, co přinese rovnováha živlů a jak ji pocítíme. Základy rituální praxe se živly. Využití živlů pro osobní růst i pro ovlivnění vnějších okolností.
esoterika a astrologie

Živlová magie

144 Kč
128 Kč
Jak vzniká důvěra - 11%
(2x)
Tato kniha se zabývá kořeny nedůvěry a způsoby, jak náš ztracený pocit důvěry obnovit. To, co normálně za důvěru považujeme, je ve skutečnosti jen naše představa o důvěře – dětinská a vysněná.
esoterika a astrologie

Jak vzniká důvěra

284 Kč
252 Kč
Chodit, mluvit, myslet - 11%
O vývoji malého dítěte od početí a v prvních letech života z hlediska anthroposofického lékařství.
esoterika a astrologie

Chodit, mluvit, myslet

126 Kč
112 Kč
Magie ve středověku - 6%
(3x)
Autor ve své nejvýznamnější práci sleduje vývoj magie od jejích předkřesťanských kořenů, přes její křesťansko-pohanskou podobu v období vrcholného a pozdního středověku až po její okultistické vyústění v 15. a 16. století.
esoterika a astrologie

Magie ve středověku

253 Kč
238 Kč
Bachovy květové esence - 20%
Bachovy květové esence představují zcela dokonalý systém, díky kterému máte možnost s maximální přesností nahlédnout do psychiky, aniž byste se museli trápit vymýšlením terapeutických otázek a náročným studiem psychologie.
esoterika a astrologie

Bachovy květové esence

545 Kč
436 Kč
Čtyři vhledy - 11%
Tato kniha přináší moudrá učení, jež byla střežena tajnými společenstvími Správců Země, léčiteli a léčitelkami z Jižní Ameriky.
esoterika a astrologie
Ukázky

Čtyři vhledy

369 Kč
328 Kč
Mystické šamanské orákulum - 11%
(1x)
Legendy praví, že ještě předtím, než tu byl čas, předtím, než tu byla řeč, byly tu posvátné symboly – Medicínský kruh, Kletba, Orel, Jaguár a ostatní – a důvěrně k nám promlouvaly.
esoterika a astrologie

Mystické šamanské orákulum

693 Kč
616 Kč
Němé zpovědi - 11%
Tato kniha je vyvrcholením autorovi celoživotní práce. Peter A. Levine objasňuje podstatu transformace traumatu v těle, mysli a psychice. Čerpá při tom z bohatých zkušeností z klinické praxe, komparativních studií mozku...
esoterika a astrologie
Ukázky

Němé zpovědi

446 Kč
396 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 138 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>