Nejprodávanější Kniha - srpen 2019
rodina a dítě

Hravý průvodce Prahou - 11%
Hravý průvodce Prahou – to je 19 výletů, které vás zavedou na Pražský hrad, Kampu, Hradčany, Petřín, Vyšehrad nebo do židovského a Starého Města.
rodina a dítě
Ukázky

Hravý průvodce Prahou

332 Kč
295 Kč
Chlapeček: Moje první vzpomínky - 11%
Chlapeček představuje praktický a velkoryse zpracovaný památník novorozeného miminka, ve kterém mohou hrdí rodiče mapovat nejrůznější významné události, úspěchy, pokroky a i drobné životní karamboly od narození děťátka až do jeho tří let.
rodina a dítě

Chlapeček: Moje první vzpomínky

359 Kč
319 Kč
Tvoje dítě jako šance pro tebe - 11%
(2x)
Tvoje dítě.
Je konečně na světě... Jaká událost. Jako by svět byl najednou jiný, než byl dosud, čekáš snad zázrak, čekáš, že se stane NĚCO... Máš dítě...
Vše je nové a výjimečné.
rodina a dítě

Tvoje dítě jako šance pro tebe

252 Kč
224 Kč
Dítě na vlastní pohon - 11%
(1x)
Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch našich potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám?
rodina a dítě

Dítě na vlastní pohon

386 Kč
343 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 11%
Publikace se věnuje inkluzi ve vzdělávání z řady hledisek: pohlíží na ni z roviny filozofické, obecně didaktické, speciálněpedagogické i historické.
rodina a dítě

Inkluzivní vzdělávání

269 Kč
239 Kč
Jak přežít puberťáky - 11%
Předkládáme čtenářům 2. vydání (1. vydání - 2009) velmi úspěšné a zcela vyprodané knihy naší kmenové autorky psychoterapeutky a zanícené "pejskařky" PhDr. Zuzany Peterové. Život s puberťáky je po desetiletí stejný, nebo podobný ve všech rodinách.
rodina a dítě

Jak přežít puberťáky

179 Kč
159 Kč
Kuchařka pro děti - 11%
Kuchařka pro děti, novinka z edice Apetit, díky které uspokojíte chuťové buňky každého malého gurmána.
rodina a dítě

Kuchařka pro děti

359 Kč
319 Kč
Metodik prevence a jeho role na základní škole - 11%
Jak vypadá třídní kolektiv v současné škole a jak se se změnami ve společnosti vypořádat v praxi? Jaká je při tom role školního metodika prevence? Jaké možnosti v praxi vůbec má? To jsou jen některé z otázek, na které tato publikace odpovídá.
rodina a dítě

Metodik prevence a jeho role na základní škole

243 Kč
216 Kč
Nezlob! - 11%
Kniha plná nápadů na aktivity s dětmi od 1 do 5 let doma i venku, s pomůckami a materiály, které obvykle máme k dispozici a nepotřebujeme pro ně běžet do obchodu.
rodina a dítě

Nezlob!

224 Kč
199 Kč
Semínko - 11%
(3x)
Zahradník František vypráví o tom, co se děje v zahradě. Ze semínka vyroste strom. Ten projevuje svou štědrost tak, že se dělí o nektar s včelkami. Je přátelský, dovolí ptáčkům postavit si v jeho větvích hnízdo...
rodina a dítě
Ukázky

Semínko

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 173 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 18 > >>