Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
dobrodružné

Čaj s kapkou jedu - 20%

Dívčí detektivní klub řeší druhý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Daisy Wellsová a Hazel Wongová tráví prázdniny u Daisyiny rodiny a těší se na narozeninovou oslavu, kterou pro svoji dceru přichystala její okouzlující matka.

dobrodružné
Ukázky

Čaj s kapkou jedu

249 Kč
199 Kč
Doba kamenná - 20%
(1x)
Jeden z prvních živých tvorů, které Bára spatřila, byl – mamut. Naštěstí za řekou. Když se však jeden muž z Liščího lidu, kde Bára našla útočiště, rozhodl pomstít bratra, jehož zabil dýkozubý lev, začalo pro Báru dobrodružství napínavější...
dobrodružné
Ukázky

Doba kamenná

212 Kč
170 Kč
Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu - 20%
(1x)
Král Duncan a princezna Kasandra jsou uvězněni v jižní věži hradu Araluenu a musejí se bránit neustálým útokům klanu Rudé lišky. Horác a hraničář Gilan jsou zatím obleženi ve staré pevnosti na severu země.
dobrodružné
Ukázky

Hraničářův učeň 14 - Souboj na Araluenu

259 Kč
207 Kč
Lidožrout - 20%
Ve vodě číhá nebezpečí... Desetiletý Chet má tři skvělé kamarády, se kterými si užívá letní pohodu a koupání v osvěžující zátoce. Jednoho dne strhnou pozornost celého města šokující zprávy. Plavce v oblasti blízkého pobřeží napadá velký bílý žralok.
dobrodružné
Ukázky

Lidožrout

119 Kč
95 Kč
Magnus Chase a bohové Ásgardu – Příběhy z devíti světů - 20%

Bonusový díl k trilogii Magnus Chase a bohové Ágardu! V devíti říších stále není klid. A protože Magnus Chase odjel navštívit sestřenici Annabeth, nezbývá, než aby svou kůži nesli na trh jeho staří známí – odvážná Samirah a její snoubenec Amir, trpaslík Blitzen a elf Hearthstone, drzá Mallory Keenová, lamželezo Nedorost Gunderson, bojovný Týdžej Jefferson a proměnlivá/ý Alex Fierro. Povede se jim pod ochrannou rukou boha Ódina vystopovat hromovládce Thora a znovu oddálit ragnarök, den zkázy?

dobrodružné
Ukázky

Magnus Chase a bohové Ásgardu – Příběhy z devíti světů

209 Kč
167 Kč
Zlodějský tanec - 20%
(2x)

Syn předurčený vládnout, zlodějka odhodlaná odkrýt pravdu. Nová série od autorky Kronik pozůstalých  Když zemře král Ballengerovy říše, jeho syn Jase se stává novým vládcem.

dobrodružné
Ukázky

Zlodějský tanec

279 Kč
223 Kč
Zvířecí hrdinové – Na Titaniku - 20%

Dobrodružný příběh o zvířatech, lidech, statečnosti, věrnosti a přátelství na pozadní dramatických historických událostí. Když voříšek Mutt zjistí, že má jeho milovaná Alice odplout do Ameriky bez něj, je rozhodnutý následovat ji za oceán za každou cenu.

dobrodružné
Ukázky

Zvířecí hrdinové – Na Titaniku

189 Kč
151 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
dobrodružné
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Nejhorší děti na světě - 20%
(1x)
Jste připravení setkat se s nejhoršími dětmi na světě? Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami!
dobrodružné
Ukázky

Nejhorší děti na světě

198 Kč
158 Kč
Dědečkův velký útěk - 20%
Jackův děda je už starý a zmatený:
* když jde do obchodu, zapomene si přezout papuče
* jí jen konzervy, z kterých vytváří nepoživatelné míchanice
* často si nemůže vzpomenout, jak se Jack jmenuje
dobrodružné
Ukázky

Dědečkův velký útěk

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3