Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
neobyčejné osudy

Život mimo kategorie - 20%
(2x)
John Bok (1945) se narodil do česko-britské rodiny (jeho otec byl válečným letcem, matka Angličanka). Podepsal Chartu 77, byl perzekuován policií, po roce 1989 pracoval v Úřadu pro ochranu ústavy a demokracie a ve FBIS.
neobyčejné osudy
Ukázky

Život mimo kategorie

245 Kč
196 Kč
Bratrstvo tajných hrobů - 20%
Kniha vyprávění a vzpomínek plk. Valeriána zachycuje dvacet různých případů, členěných do tématických kapitol. Jako příslovečná červená nit jimi prochází kariérní a profesní vzestup kriminalisty, od typického začátečníka, až po šéfování "mordpartě".
neobyčejné osudy
Ukázky

Bratrstvo tajných hrobů

99 Kč
79 Kč
Vzpomínky jednoho letce - 20%
Vzpomínky M. A. Liškutína jsou příběhem lidí, kteří v březnu 1939 odcházeli z obsazené republiky, aby mohli bojovat proti fašismu a vrátit jí svobodu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vzpomínky jednoho letce

130 Kč
104 Kč
Kryl - 20%
Třetí, rozšířené vydání knihy, která připomíná Kryla jako písničkáře a básníka, sběrnou metodou materiálů odhaluje mýty, omyly a scestná tvrzení, která jsou s ním stále spojována.
neobyčejné osudy
Ukázky

Kryl

75 Kč
60 Kč
Život v napětí a míru - 20%
(2x)
Soubor vzpomínek a příběhů pražského rodáka žijícího v Kanadě. Životní vzpomínky (předválečný život za první republiky, holokaust, emigrace) doplňují příběhy z autorovy lékařské praxe.
neobyčejné osudy
Ukázky

Život v napětí a míru

40 Kč
32 Kč
Ruské duše - 20%
(4x)
Bývalý zpravodaj Českého rozhlasu v Rusku připravil knihu rozhovorů s třiceti nejzajímavějšími lidmi, s nimiž se setkal během svého pobytu v této zemi. Jejich prostřednictvím poznáme historii i současnost ruské společnosti se všemi rozpory a problémy...
neobyčejné osudy
Ukázky

Ruské duše

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 26 položek
<< < 1 2 3