Nejprodávanější tituly - srpen 2019
ekonomie

Vnitropodnikové účetnictví
Publikace slouží především jako praktická příručka pro zavedení vnitropodnikového účetnictví v účetní jednotce. Nezavádí žádné odborné termíny. Je vhodná pro účetní, kteří mají povinnost vnitro účetnictví ve firmě zavést.
ekonomie

Vnitropodnikové účetnictví

89 Kč
Zrození kmenového vůdce - 11%
(1x)
Ve firmách kmeny zajišťují, že se udělá, co je třeba udělat. Práce ale není hlavní důvod, proč kmeny vznikají. Kmeny jsou základním stavebním prvkem jakéhokoli rozsáhlejšího lidského úsilí.
ekonomie

Zrození kmenového vůdce

350 Kč
311 Kč
Finanční analýza - 11%
Třetí, kompletně aktualizované vydání knihy zohledňuje všechny změny v oblasti účetnictví, které od roku 2016 vstoupily v platnost. Nová legislativa přinesla změny v účetních výkazech, které jsou používané ve finanční analýze.
ekonomie

Finanční analýza

296 Kč
263 Kč
Jak to vidí Šichtařová - 11%
(7x)
Ty nejzásadnější texty posledních let o společnosti, politice i ekonomice v podání Markéty Šichtařové. Autorka několika bestsellerů, publicistka, nositelka ceny čtenářů Magnesia Litera, známá ekonomka a popularizátorka světa peněz s přispěním svého m
ekonomie
Ukázky

Jak to vidí Šichtařová

269 Kč
239 Kč
Lídři jedí poslední - 11%
(1x)
Autor Simon Sinek nabízí řešení, jak vybudovat stabilní a sebejistý tým, kde mají všichni pocit sounáležitosti a energii směřují k dosažení společného cíle.
ekonomie

Lídři jedí poslední

314 Kč
279 Kč
Revoluce v podnikání
Právě TEĎ začíná éra podnikatelů – nenechte si ujet vlak!
ekonomie

Revoluce v podnikání

89 Kč
Finanční trhy - 11%
Na trhu ojedinělá publikace věnující se principům a zákonitostem fungování finančních trhů se zaměřením na specifické vlastnosti jednotlivých druhů finančních investičních instrumentů.
ekonomie

Finanční trhy

801 Kč
712 Kč
Všechno je jinak - 20%
(3x)
Co když je všechno jinak, než se na první pohled zdá? Ve společnosti roste napětí. Nepokoje se šíří Evropou. Jedna krize střídá druhou. Možná se blíží kolaps eurozóny. Jak to skončí? Vstupujeme do nové éry?
ekonomie
Ukázky

Všechno je jinak

229 Kč
183 Kč
Kybersocialismus - 11%
Kniha se zabývá modelem společnosti založeném na společenském vlastnictví výrobních prostředků, jenž spojuje systém sofistikované koordinace ekonomických aktivit s přímou demokracií inspirovanou antickým Řeckem.
ekonomie

Kybersocialismus

171 Kč
152 Kč
Projektový management - 11%
Ve světě i u nás dochází k masivnímu nástupu agilních přístupů, technik a nástrojů a celkově ke sblížení projektového a produktového managementu.
ekonomie

Projektový management

584 Kč
519 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 82 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>