Nejprodávanější Kniha - srpen 2019
cestopisy

První stopa
Lapland Extreme Challenge, skutečně extrémní výzva o délce 1000 kilometrů, které musíte zdolat vlastními silami nehostinným, mrazivým a zasněženým Laponskem v limitu třiceti dnů.
cestopisy

První stopa

260 Kč
Obvšeník
Daniel Landa, zpěvák, herec, scénárista, skladatel, lektor, jezdec rally a boxer tak volně navazuje na svoji úspěšnou prvotinu Všeník, tentokrát z prostředí Nového Zélandu.
cestopisy

Obvšeník

341 Kč
Vzpomínky námořníka 3.
Příběh kapitána někdejší Československé námořní plavby a Československé plavby dunajské na sklonku jeho kariéry, kdy se po létech v nemilosti normalizačních politických kádrů mohl po roce 1989 opět vrátit na velitelský můstek velkých lodí.
cestopisy

Vzpomínky námořníka 3.

287 Kč
Putování 1608-1618
Šimon Polský (arm. Simeon Lehaci), který pocházel z arménské diaspory v Polsku. V letech 1608–1618 podnikl několik cest po východní a jižní Evropě a po Osmanské říši s cílem navštívit slavná poutní místa.
cestopisy
Ukázky

Putování 1608-1618

358 Kč
Srbský deník
Srbsko je jediná země Evropy, k níž neexistuje knižní průvodce. Země kontroverzní a nenáviděná, hlavně těmi, kdo ji znají jenom ze zpráv před dvaceti lety. Když v ní ale strávíte kus života, promění se v zemi přívětivou, laskavou a štědrou.
cestopisy

Srbský deník

206 Kč
Ultreia II
Autor putoval z Prahy do Santiaga de Compostela po etapách v letech 1991 – 1996; byl jedním z prvních Čechů, kteří se na tuto pouť vydali po otevření hranic. II. díl pojednává o pouti z Le Puy do Santiaga a na konec světa, vykonané v letech 1993-96.
cestopisy

Ultreia II

297 Kč
Tajný výlet za svatým Jakubem
Kniha je pozoruhodným zpracováním neobyčejné cesty Ivana Burkerta z Hradce Králové do Santiaga de Compostela ve Španělsku.
cestopisy

Tajný výlet za svatým Jakubem

269 Kč
Vladivostop

Postřehy stopařky z cesty z Třebíče do Vladivostoku. Autorka jako nezávislá cestovatelka sama prostopovala celé Rusko. Dělí se o cestovatelské dojmy z významných ruských měst, ze sibiřské divočiny i ze zapadlých koutů Dálného východu.

cestopisy

Vladivostop

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 28 položek
<< < 1 2 3