Nejprodávanější tituly - srpen 2019
umění

99 domů 2
(2x)
Druhý díl bestselleru 99 DOMŮ představuje dalších devadesát devět špičkových rodinných domů, které byly postaveny v uplynulých šesti letech v České republice.
umění
Ukázky

99 domů 2

899 Kč
Alén Diviš
Kniha přinášející desítky reprodukcí více či méně známých Divišových děl je zároveň sumou Zeminových textů na divišovské téma a je doplněna francouzským i anglickým resumé.
umění

Alén Diviš

891 Kč
Doors: Brány vyhozené z pantů
Bývalí členové legendárních Doors se na stará kolena rozhádali. A to tak, že roztržku mezi nimi musel řešit soud. Samozřejmě, že šlo o peníze, ale nejen o ně, významnou roli v jejich sporu hrály zejména práva na používání jména původního jména kapely
umění

Doors: Brány vyhozené z pantů

295 Kč
Foto Ideal. Jindřich Zelenka
(2x)

Autor knihy, fotograf Prokop Paul, je pokračovatelem významné fotografické dynastie, na jejímž počátku stál Jindřich Zelenka, jehož životní osudy a tvorbu kniha mapuje. Zelenka se vyučil a pracoval jako asistent v ateliéru Rudolfa Bruner-Dvořáka.

umění
Ukázky

Foto Ideal. Jindřich Zelenka

351 Kč
Sport je umění
(1x)
Žádná taková kniha pojednávající o sportu v umění ještě nevyšla. Je určena milovníkům sportu i milovníkům umění. Je to radostná publikace, jejímž motem je pohyb a jeho krása.
umění
Ukázky

Sport je umění

882 Kč
Křivky
V této krásné knížce do kapsy, naplněné ilustracemi a užitečnými diagramy, výtvarnice Lisa DeLong předvádí časem prověřené postupy, které jsou základem užití křivek a rostlinných forem v tradičním vizuálním umění.
umění

Křivky

203 Kč
Mary Duras
Strhující životní příběh vynikající sochařky Mary Duras (1898–1982) se odehrál na pozadí pohnutých dějinných událostí 20. století, které významně ovlivnily její soukromý i umělecký život.
umění

Mary Duras

621 Kč
Atmosféry
V devíti kapitolách se autor zamýšlí nad tím, co vytváří pro člověka příjemnou atmosféru, prostor, v němž se člověk dobře cítí, a v jakém smyslu a míře k ní přispívá právě architektura.
umění

Atmosféry

359 Kč
Die Kulturlandschaft Lednice-Valtice. Reiseführer
Průvodce po Lednicko-valtickém areálu nám představí textem i obrazem stavby a rozsáhlé parky Lednicko-valtického areálu, ale také nás zavede do historie architektury Lednicie, Valtic a Břeclavi.
umění

Die Kulturlandschaft Lednice-Valtice. Reiseführer

116 Kč
Ladislav Zívr
(2x)
Kniha přináší jedinečný soubor barevných snímků Zívrových plastik z veřejných i soukromých sbírek a neopomíjií ani nedochované práce. Kapitoly o jednotlivých tvůrčích údobích jsou oživeny množstvím citací z dosud nezveřejněných umělcových deníků.
umění
Ukázky

Ladislav Zívr

1 530 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 301 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 31 > >>