Nejprodávanější tituly - srpen 2019
přírodní vědy

Encyklopedie jehličnatých stromů a keřů - 11%
(1x)
Unikátní publikace, ve které je obsaženo přes 230 druhů jehličnanů a přes 2 000 jejich kultivarů, variet, forem a subspécií, přináší ucelený přehled jehličnanů ve středoevropském a částečně i jihoevropském prostoru a představuje tak nepostradatelný zdroj informací pro všechny zájemce o jehličnaté dřeviny.
přírodní vědy
Ukázky

Encyklopedie jehličnatých stromů a keřů

801 Kč
712 Kč
Kniha kódů a šifer - 11%
Kniha mapuje historii šifrování i současný stav kryptologie a vybírá z nich nejzajímavější témata, která podává srozumitelným způsobem.
přírodní vědy
Ukázky

Kniha kódů a šifer

359 Kč
319 Kč
Půjdeš s námi ven? - 11%
Objevujte zázraky přírody ve městě s knihou Půjdeš s námi ven? – hned za dveřmi domu na vás čekají nezapomenutelné zážitky a spousta dobrodružství.
přírodní vědy
Ukázky

Půjdeš s námi ven?

332 Kč
295 Kč
Atlas měsíčních dobrodružství
(1x)
Podívejte se na noční oblohu. Co vidíte? Velikou kulatou pobledlou hlavu měsíce. Úplňkově září do všech stran. Odjakživa ten stříbrný poutník ze své výšky provokoval a dráždil lidské pokolení.
přírodní vědy

Atlas měsíčních dobrodružství

239 Kč
Dravci a sovy
Z celého ptačího světa působí dravci a sovy snad nejvíce na naši obrazotvornost. Síla a rychlost dravců imponovala lidem odedávna a dodnes na opeřené vládce vzdušného prostoru pohlížíme s respektem i trochou závisti.
přírodní vědy

Dravci a sovy

179 Kč
Galerie minerálů Vysočiny - 11%
Vysočina je malebný kousek přírody, který oplývá nejenom krásou lesu, rybníku a luk, ale také krásou, co se ukrývá pod zemí. Na Vysočině se totiž nalézají překrásné minerály, které zasluhují náš obdiv a jejich sláva je dnes už světová.
přírodní vědy

Galerie minerálů Vysočiny

585 Kč
520 Kč
Hádej, hádej, hadači - 11%
Procvičte svůj důvtip s klasikou z edice OKO!
přírodní vědy

Hádej, hádej, hadači

179 Kč
159 Kč
Jak pozorovat ptáky - 11%
V rukou držíte unikátního průvodce, jenž je určen nejen zkušeným ornitologům, ale i laikům, kteří chtějí proniknout do ptačí říše a poznat nejznámější druhy vyskytující se na našem území.
přírodní vědy

Jak pozorovat ptáky

332 Kč
295 Kč
Kniha lesa - 11%
Od drsných kmenů až k vrcholkům stromů a větvím plným listí. Poeticky laděné ilustrace vás přenesou do lesa. Zhluboka se nadechněte a poslouchejte jeho příběh.
přírodní vědy

Kniha lesa

179 Kč
159 Kč
Metody průzkumu historických materiálů
Publikace je určena především restaurátorům, kurátorům sbírek nebo historikům umění. Tedy těm, kteří nemají speciální přírodovědné znalosti, ale přicházejí do styku s materiálovými průzkumy uměleckých děl a často je také sami zadávají.
přírodní vědy

Metody průzkumu historických materiálů

89 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 116 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>