Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
ekonomie

Začínáme investovat a obchodovat na kapitálových trzích - 20%
V knize naleznete popis finančních trhů, dozvíte se, proč (ne)jsou nebezpečné a jak se na nich chovat, abyste je dokázali využít ve svůj prospěch. Poznáte jak základní, tak pokročilejší techniky analýzy trhů a nejatraktivnější typy obchodovaných aktiv.
ekonomie
Ukázky

Začínáme investovat a obchodovat na kapitálových trzích

178 Kč
142 Kč
Efektivní správa dokumentů - 20%
Publikace se zabývá problematikou správy nestrukturovaných informačních zdrojů, jako jsou dokumenty, e-maily, formuláře, faxy, obrázky, hlasové zprávy apod.
ekonomie
Ukázky

Efektivní správa dokumentů

229 Kč
183 Kč
Mezinárodní obchod v 21. století - 20%
Moderní publikace uznávaných odborníků z VŠE v Praze je určena zejména studentům vysokých škol a dalším zájemcům o tuto problematiku.
ekonomie
Ukázky

Mezinárodní obchod v 21. století

246 Kč
197 Kč
Průvodce základními statistickými metodami - 20%
(1x)
Přehledná publikace s mnoha příklady a případovými studiemi je určena především studentům ekonomických fakult VŠ a lidem z ekonomické či technické praxe.
ekonomie
Ukázky

Průvodce základními statistickými metodami

302 Kč
242 Kč
Jak prodat nemovitost v době krize - 20%
Máte nemovitost, kterou byste rádi prodali, nebo ji už nějakou dobu prodáváte? Ačkoli jste snížili její cenu, žádní zájemci o koupi vám nevolají a vy se začínáte zlobit? Na trh, na svého makléře a kdoví na co ještě?
ekonomie
Ukázky

Jak prodat nemovitost v době krize

169 Kč
135 Kč
Měření výkonnosti - 20%
Co vlastně znamená ono magické slovo "výkonnost"? Proč a pro koho měříme výkonnost firmy, divize, zakázky nebo manažerů či zaměstnanců, kteří jsou za výkonnost odpovědní? Jaký je vztah výkonnosti k času?
ekonomie
Ukázky

Měření výkonnosti

339 Kč
271 Kč
Psychologie a sociologie ekonomického chování - 20%
Publikace, kterou máte právě před sebou, představuje odlišný úhel pohledu na relativně známá témata ekonomie, za nimiž stojí řada podnětných psychologických, sociologických i filozofických otázek.
ekonomie
Ukázky

Psychologie a sociologie ekonomického chování

305 Kč
244 Kč
Mezinárodní kapitálové trhy - zdroj financování - 20%
Kniha přibližuje situaci na mezinárodních kapitálových trzích a popisuje různé možnosti, jak zde mohou české podniky získat vlastní i cizí kapitál.
ekonomie
Ukázky

Mezinárodní kapitálové trhy - zdroj financování

339 Kč
271 Kč
Jak odstranit neopodstatněné náklady - 20%
Autor se špičkovými manažerskými a podnikatelskými zkušenostmi z mnoha zemí Evropy ukazuje jednoduše a prakticky, jakého zásadního zlepšení firma dosáhne předcházením nebo odstraněním neopodstatněných nákladů.
ekonomie
Ukázky

Jak odstranit neopodstatněné náklady

168 Kč
134 Kč
Řízení podle kompetencí - 20%
Špičkoví konzultanti a lektoři ukazují manažerům, kde začít cestu za vybudováním úspěšné firmy, jakou strategii zvolit, jak řešit vzniklé obtíže a učit se z vlastních výsledků.
ekonomie
Ukázky

Řízení podle kompetencí

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 50 položek
<< < 1 .. 3 4 5