Nejprodávanější hudba - srpen 2019
hudba

Tři hlasy / Three Voices
Kosmopolitní skupina Light In Babylon a izraelská zpěvačka íránského původu Michal Elia Kamal, maďarská zpěvačka Irén Lovasz, pražský mezinárodní ansámbl Shum Davar a mandolinista Martin Krajíček se ocitli společně na pódiu s houslistkou a zpěvačkou Jitkou Šuranskou.
hudba

Tři hlasy / Three Voices

269 Kč
Bittová & Fajt
Reedice alba, které odstartovalo hvězdnou hudební karieru Ivy Bittové a stalo se přímo kultovní záležitostí. Spojení unikátního alternativně-rockového stylu bubeníka Pavla Fajta a tajemných houslí a expresivního zpěvu Ivy Bittové.
hudba

Bittová & Fajt

224 Kč
KUB 59 & Červeným vrchem
Silná atmosféra rockových písní založená na charismatickém projevu Michaela Kubesy a na brilantních hudebních schopnostech všech členů skupiny. Temný a neurvalý obraz něhy hudby a poezie.
hudba

KUB 59 & Červeným vrchem

269 Kč
Nězachoď slunečko
Houslistka zlínské Filharmonie Bohuslava Martinů a dlouholetá členka Cimbálové muziky Stanislava Gabriela se pohybuje napříč žánry, s pokorou čerpá z moravské písňové tradice, ale současně suverénně využívá moderní technologie. Na své album Nězachoď slunečko vybírala z lidových písní, které jsou jejímu srdci nejmilejší.
hudba

Nězachoď slunečko

269 Kč
Nohavica - Box
Box 4 CD je hromadná reedice alb Jaromíra Nohavici Mikymauzoleum (1993), Tři čuníci (1994), Darmoděj a další (1995) a Divné století (1996).
hudba

Nohavica - Box

584 Kč
Kalná
Ladě svou hudbou podtrhují rockové písničkářství, ze kterého je cítit blues – kapela, která žánry posunuje dál. Parta sdružená okolo charismatického zpěváka a básníka Michaela Kubesy nenabízí nějaké vymazlené trendy pozlátko, ale spíše syrovost život
hudba

Kalná

359 Kč
Tiché lásky
Duo KIESLOWSKI je projekt hudebníka známého jako DKP a Marie Kieslowské.
hudba

Tiché lásky

269 Kč
Jananas
Skupina, kterou si nespletete. Jananas nabourává veškeré folkové stereotypy, do stojatých vod českého folku přináší nové prvky. Nabízí silné melodie, netuctové aranže a především osobité české texty.
hudba

Jananas

224 Kč
Rumours
(1x)
Reedice alba Rumours kapely Fleetwood Mac z roku 1977.
hudba

Rumours

521 Kč
To se to hraje
První oficiální album vsetínské písničkářské dvojice Žamboši přináší pod názvem To se to hraje patnáct různorodých písní. Propracované lichodobé písně střídají jazzové motivy, ale také třeba pochod, a dostane se i na exotičtější reggae.
hudba

To se to hraje

224 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 61 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>